REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un inconștient avariază două autoturisme parcate regulamentar, în miez de noapte! Video

Un inconștient avariază două autoturisme parcate regulamentar, în miez de noapte! Video

Maria ONICA 17 martie 2023 | 00:00 2249

Șoferul unui autoturism marca BMW a avariat, luni seară, două autovehicule parcate regulamentar, pe strada Eliberării, şi s-a făcut nevăzut. Proprietarul păgubit a declarat reporterilor Replica de Constanța faptul că, din imaginile surprinse de o cameră amplasată în zona cu pricina, reiese că șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice. Mai mult decât atât, proprietarul susține că șoferul s-a întors în cursul nopții și și-a acoperit urmele.

Un inconstient avariaza doua autoturisme parcate regulamentar, in miez de noapte! Video
Șoferul unui BMW a avariat în noaptea de luni, 13 martie a.c., două autoturisme care erau parcate regulamentar, în zona restaurantului Konacu, de pe strada Eliberării, din Constanța, după care s-a pierdut în peisajul nocturn.

Proprietarul autoturismelor a relatat întreaga întâmplare reporterilor Replica de Constanța.

Un inconstient avariaza doua autoturisme parcate regulamentar, in miez de noapte! Video

Au fost două autoturisme avariate, al meu și al fetei mele. A lovit mașina mea și a aruncat-o în mașina fetei, că erau parcate una lângă alta. M-am uitat pe camerele de la restaurantul de peste drum, a venit din spre sensul giratoriu, a oprit în fața restaurantului, s-a dat jos din mașină și a mers până în spatele ei, nu știu care a fost motivația“, a declarat proprietarul autoturismelor avariate, pentru reporterii Replica.

Proprietarul autoturismelor avariate crede că șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice

După imaginile video surprinse de camerele de filmat ale restaurantului Konacu, se pare că șoferul „neatent“ ridică semne de întrebare în ceea ce privește starea acestuia. Potrivit bărbatului păgubit, pe imagini se observă cum șoferul se clatină în momentul în care iese din mașină.

Un inconstient avariaza doua autoturisme parcate regulamentar, in miez de noapte! Video

Se vede că era băut după cum urcă în mașină, se vede și după mers că este băut. Nu avea viteză. Nici măcar nu s-a sinchisit să vadă ce s-a întâmplat, a plecat. Urmărind camerele de la spălătoria din zonă, la capătul bazarului rusesc a făcut dreapta și se pare că s-a întors pe Caragiale până în dreptul în care s-a întâmplat accidentul.“

Video cu accidentul:

Bărbatul s-a întors și și-a acoperit urmele?!

Proprietarul celor două autoturisme crede că bărbatul s-a întors la locul accidentului și și-a ascuns urmele, întrucât acesta nu a mai găsit nici o urmă din farul spart, în afară de o bucată dintr-o grila care se afla sub autoturism, fiind greu de observat pe timpul nopții. „Din acea coliziune au rezultat niște bucăți din far, de dimineață eu n-am mai găsit nimic, era curat. Sigur s-a întors și a făcut curățenie, probabil s-a gândit că nu poate fi identificat după urmele pe care le-a lăsat, dar întâmplător o grilă de sub bară a zburat sub mașină, pe aceea probabil că nu a văzut-o, am văzut-o eu de dimineață. Am stabilit că mașina este marca BMW și de culoare gri șobolan“, a declarat proprietarul autoturismelor avariate.

Pagubele se ridică la suma de peste 1.000 de euro

Ca pagube, la mașina mea este spartă bara din spate, camera pentru marșarier, senzorii de parcare, aripa spate stânga, iar la mașina fetei i-a deplasat bara, aripa pe spate stânga, ornament pasaj și pasajul de la aripă. Dacă reparațiile sunt făcute într-un service autorizat, costurile se ridică la suma de 1.000 de euro, poate chiar mai mult. Ulterior am făcut plângere la poliție“, a declarat proprietarul celor două autoturisme avariate pentru reporterii ziarului Replica de Constanța.

Disable checkingPremium suggestions

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De regula cei care se opresc pentru a bea ceva la carciuma , nu locuiesc departe !Merg pe premiza ca sunt aproape de casa si nu exista riscuri prea mari de a fi prinsi !
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510