REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
12.5° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Un inconștient din Argeș, prins la volan cu copilul în brațe, în traficul din Constanța

Un inconștient din Argeș, prins la volan cu copilul în brațe, în traficul din Constanța

Deria ISLEAM 15 iunie 2024 | 00:00 2175

Joi, 13 iunie, în jurul orei 19:00, un bărbat gonea pe străzile orașului Constanța cu o viteză de peste 70 km/h, având un minor de 2-3 ani în brațe. Bărbatul, văzându-se fotografiat, a început să țipe și să gesticuleze, scoțând și el, la rândul lui, telefonul să filmeze. Volanul îl ținea probabil cu picioarele, având într-o mână copilul și în cealaltă telefonul mobil.

Un inconstient din Arges, prins la volan cu copilul in brate, in traficul din Constanta

Șoferul conducea cu copilul în brațe

Atenție, bizoni în trafic! Un șofer inconștient, care i-a tăiat calea unui alt participant la trafic, pe strada Primăverii din Constanța, a virat către dreapta fără să acorde prioritate. Teribilistul, care conducea un KIA cu numărul de înmatriculare AG 17 TYP,  nu a fost atent la semnele de circulație, fiind preocupat, cel mai probabil, să-i acorde atenție copilului pe care-l avea în brațe, la volan, gonind, mai departe, către strada Soveja cu o viteză de peste 70 km/h. Văzând că este urmărit și fotografiat, șoferul a încercat să scape, mărind viteza, în continuare cu copilul în brațe, punându-i acestuia viața în primejdie.

Un inconstient din Arges, prins la volan cu copilul in brate, in traficul din Constanta

Ce spune un martor!

Mergeam spre casă în jurul orei 19:00, circulam regulamentar pe strada Primăverii din Constanța. Am observat o mașină cu numere de Argeș cum intră în fața mea, îmi taie calea fără a-mi da măcar o avarie. M-am apropiat să-i văd fața și am constatat cu stupoare că acesta avea un copil de 2-3 ani în brațe, se vedea în oglinda de pe partea stângă. Ținem cont și de faptul că până să ajungem la City Mall unde am reușit să fac eu poza, avea și viteză de 75-80 km/h, așa am estimat eu. Mi-a fost și greu să mă țin după el că mi-era frică să calc accelerația în halul ăla. Probabil și-a dat seama că-i făceam poze. După ce am trecut de City, pe Lăpușneanu, am trecut pe lângă el și și-a scos și el telefonul să mă filmeze pe mine, n-am înțeles de ce. Am văzut că țipa și făcea tot el circul de pe lume, l-am prins într-o poză având și copilul și telefonul în mâini, nu știu ce probleme avea bărbatul, dar mi-a fost teamă doar pentru copilul nevinovat.” ne-a declarat un martor.

Un inconstient din Arges, prins la volan cu copilul in brate, in traficul din Constanta

Așadar, străzile Constanței sunt martorele unor fapte de nedescris, șoferi teribiliști și inconștienți care nu doar că își pun viața lor în pericol, dar și a altor participanți la trafic și, în cazul de față, chiar a propriilor copii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasati numai comentariile care va convin, la aia care va dau bani ca stroe nu se comenteaza
8
1
La Pitești ,când te naști, nu ți se da certificat de naștere! Ai primit pe loc ...un permis de conducere categoria B.
8
1
Asa fratilor, sifonati cand venetian nereguli, numai cu biciul poate fi educat romanul.
11
4
Sifoanele nu ghiari!
3
11
Sifoanele se aud în cartier, upp upp
4
12
P.enetrati ambii parinti idioti , il gasesc eu pe asta , va asigur !
8
1
Penetrat anal voinicul. Copilul la stat.Se va ocupa strașnic statul.Daiaslamuieluchitac
13
2
Numai sifonari pe aici
5
15
SOFERU PYCYORUSh are IN KAP NIMA RUMEGUSh
17
0

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515