REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Lun., 12 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6819
22.4° Constanța Luni, 12 August 2024 Anul XX Nr. 6819
 

Un inconștient s-a plimbat cu un copil pe ATV... pe Dunăre! Video

Un inconștient s-a plimbat cu un copil pe ATV... pe Dunăre! Video

Andreea VLAICU 12 august 2024 | 00:00 287

Dorința de distracție, pentru unii, îi face să recurgă la gesturi periculoase, care totodată își pot pune viața în pericol. Un bărbat a fost surprins atunci când traversa două brațe ale Dunării nu altfel decât... pe un ATV. Și cum gesturile extreme nu sunt destul de extreme decât atunci când implici mai multe persoane, bărbatul era însoțit și de un copil. Norocul acestora a fost că din cauza căldurii excesive, nivelul apei Dunării a scăzut excesiv, distracția lor sfârșindu-se în siguranță.

Un inconstient s-a plimbat cu un copil pe ATV... pe Dunare! Videocu ATV-ul în Dunăre

Pentru fiecare dintre noi, distracția înseamnă cu totul altceva. Unii preferă să practice sporturi extreme precum săritul cu parașuta și surfing sau pur și simplu să viziteze un parc de distracții. Iată că unii știu să improvizeze și își procură adrenalina din te miri ce activități. De exemplu, un bărbat și-a creat propriul sport extrem folosindu-se de un ATV și de... Dunăre.

Bărbatul a fost surprins când se plimba prin fluviu cu ATV-ul, un vehicul de teren folosit, de obicei, pentru deplasări pe munte. Totuși, se pare că bărbatul din imagini s-a decis să îl folosească în apa Dunării, din zona satului Dunărea, județul Constanța. Și ca să fie pachetul complet, a luat și un copil cu el.

Un inconstient s-a plimbat cu un copil pe ATV... pe Dunare! Videocu ATV-ul în Dunăre

Nivel scăzut al Dunării, din cauza caniculei

Ceea ce a redus semnificativ riscurile și activitatea distractivă a acestora a avut un final fericit și nu unul tragic a fost nivelul scăzut al Dunării. Din cauza, sau mai bine spus în acest caz, datorită temperaturilor excesive și caniculei, adâncimea Dunării, în acea zonă, a ajuns la 20-30 de centimetri. Astfel, ATV-ul a trecut dintr-o parte în alta fără absolut nicio problemă.

Din păcate, astfel de activități poluează apa și modifică grav calitatea acesteia. Totodată, majoritatea celor prezenți acolo veniseră pentru a pescui, lucru distrus în totalitate de bărbatul dornic să se distreze pentru că odată cu distracția sa spontană a alungat și peștii.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sfârșesc frumos Intr un camp cu multa verdeață la cca 2 m adancime...Sa mă DEJECTEZ pe el și pe ATV ul lui de cocalar
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118