REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.6° Constanța Vin., 19 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6795
26.6° Constanța Vineri, 19 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6795
 

Un individ apt de muncă afișează o poză cu un copil în suferință și cerșește mila șoferilor. Video

Un individ apt de muncă afișează o poză cu un copil în suferință și cerșește mila șoferilor. Video

Deria ISLEAM 19 iulie 2024 | 00:00 398

Una dintre metodele de cerșit vechi de când lumea este plimbatul printre oameni cu pozele unor copii în mână. Presupușii părinți sau asistenți maternali cer ajutor financiar celor milostivi pentru copii cu dizabilități sau probleme născocite. Arătând lumii diverse imagini, de multe ori trucate sau preluate, așteaptă donațiile celor care mușcă momeala. 

Un individ apt de munca afiseaza o poza cu un copil in suferinta si cerseste mila soferilor. VideoIntersecția Tomis - Aurel Vlaicu, Constanța

Deși apt de muncă, întinde mâna prin intersecții

Deși domnul în cauză pare apt de muncă, fiind bărbat în toată firea, în putere, alege calea mai la îndemână, să se plimbe printre mașini, înfățișând o figură amărâtă, cerând milă din partea cetățenilor. Această metodă nu este una nouă, circulă prin Constanța de ani de zile, dar trecătorii încă se lasă păcăliți. Dacă exista certitudinea că donațiile ajung acolo unde trebuie, nu ar fi fost o problemă.

Un individ apt de munca afiseaza o poza cu un copil in suferinta si cerseste mila soferilor. VideoIntersecția Tomis - Aurel Vlaicu, Constanța

Binele se poate face prin multe alte moduri

Trist este că oamenii încă se lasă păcăliți de astfel de tehnici și, deși doresc să facă o faptă bună, încurajează, în mod involuntar, cerșetoria. Sfatul autorităților în astfel de situații este să ignorăm complet astfel de oameni. Sunt multe moduri prin care se pot face gesturi de binefacere, printre care donarea de bani sau de bunuri către centrele de plasament, ale vârstnicilor sau copiilor din zone defavorizate. 

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
spuneti noua ? politia unde e ? s-a desfiintat ?
0
0
Apt de munca dar zilnic își iau un copilaș mai mic și îl plasează în fața Băncii Transilvania sa cerșească.Sunt vre o doi trei care se plasează în fața marketului Foisor Trust și stau cu orele sa ciugulească care un leu de la care un binevoitor.Pe aceste lepre le as duce la munca la 40 de grade Celsius să muncească la sapa...scârbe de oameni și câți ori mai fi din ăștia care nu le place munca.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712