REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Un individ fără permis a distrus trei mașini parcate în zona CET. Video

Un individ fără permis a distrus trei mașini parcate în zona CET. Video

Victor ROTARU 10 octombrie 2022 | 00:00 4696

În seara zilei de 8 octombrie a.c., un bărbat s-a suit la volanul unei mașini, făcând praf trei autoturisme, parcate în zona CET.

Potrivit martorilor, acesta a reușit să fugă pe străzile din Constanța, la volanul unui Volkswagen Golf 5.

Ce spun oamenii legii


La data de 8 octombrie a.c., în jurul orei 23.35, polițiștii au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism pe strada Prelungirea Caraiman, iar la un moment dat, a pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune cu 3 autoturisme parcate.
În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.
Totodată, din verificări a reieșit faptul că autoturismul condus de bărbat este proprietatea unei femei, de 51 de ani.
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și furt în scop de folosință.
Cercetările continuă, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Individul care a făcut praf mai multe mașini la CET, săltat de acasă și dus la audieri

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere cu permisul suspendat, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 5 l-au identificat pe bărbatul de 29 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Joi, 13 octombrie, polițiștii Secției 5, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale au pus în aplicare un mandat de aducere emis de instanță, bărbatul fiind identificat la domiciliu și condus la sediul Secției 5, pentru continuarea cercetărilor.

În urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

În cursul zilei de vineri, 14 octombrie, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propuneri corespunzătoare.



 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu mai tipa ca o p***a ofuscata pe aici si vb frumo s ca ti iau buzele in p**a .UMPLETIA S GURITA CU SER COIOIS DE FUTANOL NU MAI LATRA CA TE IMPIEDICI SI TI RUPI MUIA
1
0
de mortii mei ...poponar pensat iti iau tot neamul de la celula mama incoace in Pu_La si te catstrez sa nu mai dai samanta si in alta parte sa ti perpetuezi specia .BA scursura esti baiat lasa nr d e tel nu da nume si adrese aiurea
1
0
Ha ha ha, auzi la ei: da ti nunele adevarat. Ma ratatilor ar fi trebuit sa intelegeti ca daca masinile voastre erau parcate regulamentar, in parcare, chiar si pe strada daca e permis oamenii ar fi empatizat cu voi. Se vede clar ca sunteti niste scursuri care nu nunai ca incalca flagrant legea dar nici nu accepta critici asa ca va meritati soarta. Oricum ar fi jegul care le a lovit trebuie sa plateasca cu varf si indesat.
0
0
Macar iti vand niste produse de la Avon daca vad ca nu e loc
0
0
Relu da ti numele adevarat si nr de telefon sa ne vedem daca te tine, am facut box cand eram mic
0
0
Sa iti dau nume ? Sa ne vedem ? Ahhahah taci in morti i tai de idiot infect. Sa ne vedem sa ce ? Te-n gura de dobitoc. Sa ne vedem cica .. ahhaha traiesti in 1990 . Ma cheama irimia george si stau pe eminescu . Multa mui e
2
0
Așa va trebuie
2
2
|@ PTR ANTON| TU CARE care imi raspunzi mie...RASPUNZI cu replici de mucios ieftin .da t i un nume sau iti dau eu nr meu sa ne vedem si zi mi in fata asta... si t e respect altfel esti un CACAT ce esti ,fute ao r cainii pe mata
2
2
Nu ai voie sa stai in mizeria aia de zona si sa ai ditamai rangeul ori e m**e de la tulcea ori m*******n marinar p***t de la waslui
3
0
Parcate neregulamentar nu in parcare cum afirma tzopa cu Land-ul.
4
0
Trei oameni decacat, victime ale propriei nesimtiri. Sper sa nu-l gaseasca pe las.
1
6
Nu asa functioneaza lumea. Ca eu daca nu am ce fu te nu vin si o fu t pe mat a . Nu ai unde parca ? Nu e problema noastra .. vinzi masina si aia e...
15
4
Nea adi ,daca ai trotineta si nu stii ca in zona nu ai unde parca e vina sortii dar nu mai comenta ca aia in zdranga aiurea pe wc ..nu te jignesc dar....sper sa intelegi
5
10
Masinile parcate pe trotuar trebuie sa dispara .aia e ...
14
6
Pentru saraciiia care a scris mai jos, bai saracule, iti miroase mana a bara de autobuz, si mai ai tupeu sa comentezi? Ai vreun cazan tu acasa, in afara de cazanul de tuica a lui tactu? V-an gura de moldoveni jegosi, ati populat CET-ul, ca la voi la tzara, va batea foamea cu 10 la unu. Al dracu sarac.
20
9
3 cazane, material de fier vechi
4
18
Razbunarea parcarii pe trotuar si spatiul verde
12
2
S-a dus inapoi in rezervatie, la Cogealac sau Stejaru.
12
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436