REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mar., 13 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6820
23.4° Constanța Marți, 13 August 2024 Anul XX Nr. 6820
 

Un individ s-a luat la HARȚĂ cu POLIȚIȘTII, în GARA Constanța!

Un individ s-a luat la HARȚĂ cu POLIȚIȘTII, în GARA Constanța!

Replica API 4 iunie 2021 | 22:47 4643

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 zile, la data de 2 iunie, pe numele unui bărbat, care, potrivit informațiilor noastre, ar fi Adrian Tudor, în vârstă de 36 ani, fără antecedente penale, cercetat pentru săvârșirea a două infracțiuni de ultraj. Mai exact, individul a agresat doi polițiști, în gara Constanța.

foto: telegrafonline.ro

În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina persoanei anchetate se rețin următoarele: la data de 1.06.2021, în jurul orei 11.00, inculpatul a agresat fizic agenţii de poliţie C.R.M şi P.M.B, care se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, după ce aceştia l-au sancționat contravențional, întrucât a fost depistat consumând băuturi alcoolice în incinta stației CF Constanța. Persoana vătămată P.M.B. a suferit leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare 3-4 zile de îngrijiri medicale, iar persoana vătămată C.R.M. a suferit leziuni traumatice ce necesită pentru vindecare 4-5 zile de îngrijiri medicale.

Cercetările vor fi efectuate în continuare de procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpatul Adrian Tudor.

Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.

Individul a fost propus spre arestare, însă Judecătoria Constanța a decis să fie arestat la domiciliu.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Imi aduc aminte cu placere cum,imediat dupa revolutie,in 90,in gara Cta patrulau jandarmii militari.Eram in pasaj,din partea opusa venea un boschetar.Cind s-a intersectat cu jandarmii,vreo zece bastoane au aterizat pe mirlandez,iesind un nor de praf.Boschetii astia trebuie intii batuti,apoi legati si dusi la sectie.
5
5
Bine le-afacut militienilor ! Ce mare crima facuse omul de trebuia sa se lege de el cei doi militieni papagali pensati
5
8
Inainte puteai sa bei oriunde nu era bariera
2
4
Medeleanul
1
0
transp orturi ai ga sit sa te ce rti?
3
6
Sensibili mai sunt politisti astia
3
7
Bea in fata garii, nu in incinta garii si ia agresat in post,nu in incinta gari si ia agresat pt ca unul din ei la provocat
2
10

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016