REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.8° Constanța Sâm., 10 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6817
27.8° Constanța Sâmbătă, 10 August 2024 Anul XX Nr. 6817
 

Un INFRACTOR cunoscut pentru ”BUFURILE” din Constanța a FĂCUT CIRC în SECȚIA de POLIȚIE!

Un INFRACTOR cunoscut pentru ”BUFURILE” din Constanța a FĂCUT CIRC în SECȚIA de POLIȚIE!

Replica API 1 mai 2021 | 00:44 2498

S-a dat cu CAPUL de FIȘETE și de PARDOSEALĂ

S-a dat cu CAPUL de FIȘETE și de PARDOSEALĂ

Tudorache Constantin este cunoscut cu antecedente penale. Printre faptele sale se numără și un furt din Metro, dar și din Gara Constanța. De fapt, dosarul de față a plecat de la furtul unui troller din gară, a fost alergat de proprietar, prins de oamenii legii și dus la audieri la Secția de Poliție de pe raza competentă. Acolo a devenit recalcitrant, începând să se dea cu capul de fișete și pardoseală. Și-a recunoscut fapta, iar pe 1.04.2021 a fost condamnat la 2 ani și 6 luni în regim de detenție. Decizia nu este definitivă și urmează ca apelul să se judece pe 30.09.2021.

sursa foto: Adevărul.ro

Persoana vătămată a declarat că, în timp ce se afla în incinta stației CF Constanța, așteptând să ia trenul, fiica sa a plecat câteva secunde de lângă bagajul de tip troller, pentru a urca la locul de joacă. În acele momente a observat o persoană de sex masculin care a luat bagajul, prinzându-l de mâner și plecând cu el spre ieșirea din gară. A început să fugă după acea persoană, a ajuns-o și a întrebat-o de ce a sustras bagajul, ea răspunzându-i că a crezut că este pierdut. A întâlnit atunci un polițist căruia i-a povestit cele întâmplate, indicându-i-l pe autorul faptei. Acesta a fost prins și dus la audieri.

Cu ocazia conducerii sale la sediul postului de poliție, inculpatul a început să devină recalcitrant, motiv pentru care a fost încătușat. În sediul postului de poliție inculpatul, fiind agitat, s-a lovit cu capul de fișete și de pardoseală.

Tudorache Constantin, pentru că despre el e vorba, și-a recunoscut fapta și a spus că o regretă. Însă, menționăm că nu este la prima abatere.

Spre exemplu, la data de 2 februarie 2021, polițiștii Secției 2 au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi sustras, din incinta unui hypermarket situat pe bulevardul Aurel Vlaicu (Metro), 6 sticle de băuturi alcoolice, cauzând un prejudiciu de peste 1.400 de lei. Citește detalii aici: Un ADOLESCENT a dat un 'BUF' la METRO: a furat Moet în valoare de 1.400 de lei

Autorul faptei a fost identificat în persoana lui Tudorache Constantin. Totodată, el a mai fost condamnat și pentru alte fapte.

În prezenta cauză urmează să se judece apelul.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si pana la apel tocmai in septembrie asta are liber la furat.
0
0
Sa fim seriosi, l-a batut politia, nu s-a dat el cu capul de podea de unul singur!
3
1
au ajuns sa fure si hainele de pe oameni, 'tui in gura de paraziti!
7
0

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118