REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Un infractor periculos, proaspăt eliberat din pușcărie, spaima șoferilor!

Un infractor periculos, proaspăt eliberat din pușcărie, spaima șoferilor!

Virgil STOIAN 5 decembrie 2023 | 00:00 3021

Mihăiță Andrei Caraivan, în vârstă de 21 de ani, din Buzău, și-a petrecut ultimii ani din viață la închisoare. Eliberat condiționat în februarie 2023, după ce fusese condamnat la 3 ani de închisoare, acesta a călcat din nou pe bec, tot la Constanța.  De data aceasta, bărbatul a spart câteva mașini de unde a furat un card, acte dar și bani. Magistrații din cadrul Tribunalului Constanța au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, pe 1 decembrie 2023.

Un infractor periculos, proaspat eliberat din puscarie, spaima soferilor!Foto cu rol ilustrativ

Caraivan este cunoscut oamenilor legii încă de când era minor, după ce a tâlhărit o femeie, la Buzău. Condamnat la sfârșitul anului 2020 la trei ani de închisoare, acesta a fost eliberat condiționat în februarie 2023. Pe lângă acest dosar, Caraivan mai este acuzat de furt, într-un alt dosar care se va judeca la Judecătoria Medgidia.

Caraivan este bănuit de comiterea infracțiunilor de furt, furt în formă continuată, operațiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos în formă continuată și accesul ilegal la un sistem informatic în formă continuată. Astfel, la data de 5 septembrie a.c., acesta ar fi sustras, dintr-un autoturism parcat pe strada Miorița, 400 de euro, aproximativ 300 de dolari, 2.500 de lei, precum și un portofel ce conținea acte de identitate și mai multe carduri bancare aparținând persoanei vătămate.

La data de 31 octombrie a.c., bărbatul ar fi sustras, dintr-un autoturism parcat pe strada Nicolae Iorga, un portofel ce conținea documente personale și un card bancar aparținând persoanei vătămate.  Ulterior, prin intermediul acestuia, ar fi efectuat cinci operațiuni de plată, în valoare de aproximativ 240 de lei. La data de 1 noiembrie a.c., ar fi sustras, dintr-un autoturism parcat pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, 10.000 de lei și documentele vehiculului.

Un infractor periculos, proaspat eliberat din puscarie, spaima soferilor!Foto cu rol ilustrativ

Tânărul, cunoscut cu antecedente penale

Mihăiță Andrei Caraivan este cunoscut cu antecedente penale. În 2016, acesta a primit măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru de detenţie pe o perioadă de 2 ani pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. De asemenea, în 2018, el a tâlhărit o femeie în vârstă de 56 de ani, în Buzău. Mai exact, acesta a pătruns în apartamentul femeii, pe geamul de la baie, cu mențiunea că era situat la parter, a amenințat-o și i-a cerut bani, actele și cheile de la apartament. În urma sesizării din data de 24 iulie a.c., privind săvârșirea unei infracțiuni de furt, poliţişti din cadrul Secției 1 Poliție au depistat un tânăr, de 21 de ani, din județul Buzău, bănuit de comiterea faptei. În  data de 24 iulie 2020, tânărul în cauză ar fi sustras două portofele din incinta unui restaurant situat în Satul de Vacanță, acestea aparținând unor femei, angajate ale societății comerciale respective.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca afla cineva ca in puscarie se face educatie pentru indreptarea infractorilor,e mai ceva decat sa aterizeze un OZN mare,in centrul Constantei si unul din extraterestri sa ceara sa candideze la primarie. Dupa ce ies de la bulau,oamenii beau una zdravana si pentru ca nimeni nu-i angajeaza,ca nici cei fara pata nu gasesc de lucru decat ca sclavi,se apuca din nou de infractiuni. Societatea romaneasca este inca primitiva ,brutala.
2
0
de ce mai e specimenu asta in libertate?inchis si dus la munca silnica
13
0
MMmeseria de i*******r formata in copilarie nu se uita toata viata mai se mai uita cand o faceai la munca fortata cinci sase ani dar sau dus vremurile alea acum se studiaza cu amanuntul in puscarii si cand ies sunt calificati odihniti si pusi pe treaba
8
0
Impuscat in cap si gata .. Ma gandesc cat de bou sa fii sa ti lasi atata banet in masina?
10
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166