REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un inginer la Centrala Nucleară intră în Consiliul Local Constanța!

Un inginer la Centrala Nucleară intră în Consiliul Local Constanța!

Andreea VREJOIU 16 martie 2023 | 00:00 2450

Iulian Călin, actualul director al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, și până zilele trecute membru USR, a fost exclus din partid, decizia fiind luată în Biroul Național cu unanimitate de voturi, așa cum a susținut deputatul Stelian Ion, fostul ministru al Justiției. Fostul membru al partidului a fost acuzat de ,,jocuri de culise cu alte partide, PNL și PSD, în defavoarea constănțenilor”, susține USR Constanța. Supleant pe listele consilierilor local municipali USR și cel care ar urma să îl înlocuiască pe Iulian Călin este Adrian Ionescu, inginer la Centrala Nucleară de la Cernavodă.

Un inginer la Centrala Nucleara intra in Consiliul Local Constanta!

Adrian Ionescu, de profesie inginer în cadrul Centralei Nucleare de la Cernavodă, ar urma să îl înlocuiască pe Călin Iulian. Acesta a exclus din partid după ce a fost acuzat de jocuri de culise cu PNL și PSD. Reprezentanții USR Constanța au declarat, în cursul zilei de marți, 14 martie a.c., într-o conferință de presă că Iulian Călin, actualul director interimar al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, a fost exclus din USR, în urma unei decizii luate în Biroul Național cu unanimitate de voturi.

Un inginer la Centrala Nucleara intra in Consiliul Local Constanta!

,,Ieri (n.r. luni, 13 martie 2023) am avut ședință la biroul național la care am participat și eu. S-a decis excluderea lui Iulian Călin din USR. Acesta a trădat obiectivele USR și în primul rând constănțenii care i-au acordat votul.”, a spus Stelian Ion în cadrul conferinței de presă organizată în cursul zilei de marți, 14 martie 2023.

Adrian Ionescu, inginer de meserie

Adrian Ionescu, în vârstă de 60 de ani, locuiește în municipiul Constanța, este căsătorit și are doi copii. De profesie este inginer și în prezent lucrează în cadrul Centralei Nuclearelectrica Cernavodă.  Inspirat de modul în care guvernul condus de Cioloș a abordat guvernarea țării, a hotărât să se alăture partidului PLUS.

,,În ianuarie 2019 am devenit membru al PLUS și am făcut parte din Grupul de Inițiativa Județean, fiind implicat în recrutare și organizarea structurilor partidului în teritoriu. Am hotărât să candidez pentru funcția de consilier municipal pentru că am realizat că schimbarea autentică și eficientă nu se poate face decât dacă ai pârghiile necesare. Protestele, petițiile și toate celelalte acțiuni civice sunt foarte importante și pot transmite un semnal puternic administrației publice, dar soarta orașului nostru poate fi schimbată în bine doar prin votul exprimat în Consiliul Municipal. Funcția de consilier municipal nu este un scop în sine pentru mine, dar odată obținută ar fi un instrument prin care, alături de colegii mei, aș putea pune în practică acțiuni benefice pentru cetățenii Constanței, pentru noi toți”, declara Adrian Ionescu, în 2020. Înainte de a lucra în cadrul CNE Cernavodă, Ionescu a ocupat funcționa de inginer calitate proiect în cadrul Grupului Renault România, în cadrul societăților Expertissa LTD Constanța, Xerographix SRL, Arexim SA.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bwahahahahahahahahahh
0
0
Gata s-a terminat și cu USR ... balonul s-a desumflat repede nu mai trece de 5% . Voiați să mă dați afară de la muncă cu vaccinul vostru obligatoriu tu va ran fund imi pare rau ca v am votat.
1
0
Altul care vine sa faca jocul lui Stelica. Imi place sloganul Strada cu strada schimbam Constanta. Se vede clar ca ati terminat toata Constanta strada cu strada, haos, jale, dezastru, exact ca voi ca aveti vicdeprimar
5
0
ca un inginer ajunge la locul deciziilor. Din pacate va fi singur, il vor zdrobi golanii dedulciti la fructul oprit...
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510