REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mie., 31 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6807
21.4° Constanța Miercuri, 31 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6807
 

Un investitor turc vrea să construiască o pensiune cu specific pescăresc în Vadu, comuna Corbu

Un investitor turc vrea să construiască o pensiune cu specific pescăresc în Vadu, comuna Corbu

Replica API 12 august 2022 | 00:00 2996

În ultimii ani, plajele din Corbu și Vadu au devenit tot mai populare printre turiști, motiv numai bun pentru ca investitori să își clădească imperii. Un astfel de exemplu este și afaceristul de origine turcă, Halil Aktan. Societatea administrată de acesta are în plan construirea unei pensiuni cu specific pescăresc în satul Vadu, pe strada Pescarilor, numărul 2B.

Plajele sălbatice de la Corbu sau Vadu reprezintă un punct de atracție pentru turiștii care doresc să își petreacă vacanța în liniște, departe de stațiunile aglomerate de pe litoral. După ce Vama Veche a trecut în rândul stațiunilor aglomerate și frecventate de toate tipurile de turiști, cei dornici de liniște aleg să meargă în nordul litoralului românesc. Și pentru că zona nu este exploatată îndeajuns de mult, tot mai mulți afaceriști continua să-și arate intenția de a construi aici.

Un astfel de exemplu este reprezentat și de societatea Golden Sunset SRL, administrată de afaceristul de origine turcă Halil Aktan. Recent, societatea a depus la Agenția pentru Protecția Mediului o solicitarea pentru emiterea acordului de mediu pentru proiectul ,,Construire pensiunea cu specific pescăresc, împrejmuire teren și bazin vidanjabil”. Amplasamentul este localizat în comuna Corbu, satul Vadu, pe strada Pescarilor, numărul 2B.

Date despre societatea Golden Sunset SRL

Firma a fost înființată în anul 2019 și are sediul în municipiul Constanața, pe strada Contraamiral Nicolae Negru. Administrată de Halil Aktan, societatea a înregistrat în anul 2021 o cifră de afaceri de 70.992 lei, un profit net de 68.970 de lei, dar și datorii de 7.330 de lei.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unii mai sunteti si plecati de acasa. Nu vedeti ca scrie adresa cu str si nr, deci e in sat. Vai pl noastra de comentatori.
0
0
Mwuie, nimic ! Daca apuca unul sa faca, navalesc makidonii si distrug totul, ca in Mamaia. Vadu trebuie sa ramana salbatic si rustic.
0
0
Halil ipne
0
0
turcu sa faca la el in Antalya und eplaja e cu pietroaie . Nu ne trebuie betoanele lui plus ca stiam ca in rezervatia Delta Dunarii nu ai voie sa construiesti
2
0
betonati si distrugeti tot,faceti cartiere blocuri pe plaja ca in mamaia!acum se distrug olimpul,neptunul,venusul.mangalia,saturnul sint un santier cimemtat.destepti baietii,dar noi avem bulgaria,prostanii sa stea la bloc!!!
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513