REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.3° Constanța Lun., 12 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6819
29.3° Constanța Luni, 12 August 2024 Anul XX Nr. 6819
 

Un jandarm a murit după ce s-a împușcat în cap

Un jandarm a murit după ce s-a împușcat în cap

Virgil STOIAN 12 august 2024 | 10:44 2877

În această dimineață, Timișoara a fost scena unui eveniment tragic, în care un jandarm s-a împușcat în cap cu arma de serviciu. Incidentul a fost raportat printr-un apel de urgență la 112 și a avut loc în locuința personală a bărbatului, situată în apropierea unității de jandarmi „Glad Voievod” de pe strada Gheorghe Barițiu. Jandarmul în vârstă de 24 de ani a decedat la spital.

Un jandarm a murit dupa ce s-a impuscat in cap


Un jandarm s-a împușcat cu arma din dotare

Se pare că jandarmul a luat arma de la unitatea militară unde era angajat și s-a întors acasă. Într-un moment de disperare, bărbatul a recurs la acest gest extrem. La fața locului, echipele de intervenție au găsit jandarmul în stare critică, iar acesta a fost transportat de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale specializate. Starea sa este extrem de gravă, iar medicii fac eforturi susținute pentru a-i salva viața.

Un jandarm a murit dupa ce s-a impuscat in cap

Autoritățile s-au mobilizat rapid, iar polițiștii au început o investigație pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului. Dosarul a fost preluat de Parchetul Militar, având în vedere că este implicat un cadru militar activ. Deocamdată, motivele care au dus la această acțiune extremă nu sunt cunoscute, dar ancheta este în plină desfășurare.

Update: Jandarmul de 24 de ani, care s-a împuşcat în cap cu arma din dotare, luni dimineaţa, a decedat la Spitalul Judeţean Timişoara, arată o notă informativă a Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Timiş. Cu regret profund vă anunţăm că, la ora 11,37, medicii au declarat decesul colegului nostru. Transmitem mesajul de condoleanţe şi suntem alături de familia îndurerată”, transmite IJJ Timiş.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
multi bătuți în freza prin aceste instituții, rebuturi
1
0
st daca ma intrebi pe mine
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016