REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 20 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6827
20.4° Constanța Marți, 20 August 2024 Anul XX Nr. 6827
 

Un loc de parcare în Olimp costă cât o mașină la mâna a doua

Un loc de parcare în Olimp costă cât o mașină la mâna a doua

Mirela PASCAL 20 august 2024 | 00:00 330

Din rău în mai rău! După ce i-au fost vândute zeci apartamente din condominiul Vogh Olimp, al controversatului afacerist Cătălin Scripcaru, acum alt apartament îi este scos la licitație, cu peste 200.000 de euro. Interesant este că se vinde și un loc de parcare cu exorbitanta sumă de 20.000 de euro. Ați plăti atâția bani pentru un loc de parcare?! 

Un loc de parcare in Olimp costa cat o masina la mana a doua

Cătălin Scripcaru și-a cerut insolvența în instanță. Care este motivul?

Constructorul complexului de apartamente Vogh Olimp, SID International Construct SRL, a fost implicat în proiect începând cu luna iunie 2021, în calitate de antreprenor specializat în structura rezistență și ulterior, la solicitarea lui Cătălin Scripcaru și a Vogh Olimp SRL, societate parte a Grupului Certion, în calitate de antreprenor general, în colaborare cu Antreprenorii de Specialitate Iamsat Muntenia pentru instalații și Glassrom Impex pentru tâmplărie și fațade.

Un loc de parcare in Olimp costa cat o masina la mana a doua

Întregul proiect a fost afectat de întârzieri din cauza lipsei documentației necesare, o obligație contractată de Grupul Certion - Vogh. Acest lucru a dus la modificări substanțiale față de autorizația de construire, care ar fi impus o reautorizare imediată, amânată de VOGH Olimp și Certion.

Societatea a efectuat lucrările conforme cu prevederile contractuale și specificațiile proiectului Vogh Olimp. Cu toate acestea, echipa Vogh Olimp/Certion a refuzat să remunereze lucrările executate, în ciuda semnării stadiilor fizice și a recepționării acestora, inclusiv recepția finală în prezența autoritățiilor locale, Primăria Mangalia. Din lipsa unei înțelegeri, a fost nevoit să exercite drepturile legale ale antreprenorului. Prin urmare, la sfârșitul lunii mai 2023, a procedat conform legii la instituirea unei ipoteci legale asupra imobilului în cauză. În urma acestei măsuri, SID International Construct SRL și subcontractorii au blocat o sumă de peste 6 milioane de lei. În continuare, a inițiat procedura legală de ordonanță de plată și a solicitat deschiderea procedurii de insolvență a Vogh Olimp în vederea recuperării creanțelor cuvenite.

Un loc de parcare in Olimp costa cat o masina la mana a doua

De anul trecut și până în prezent au fost scoase pe bandă rulante apartamentele la vânzare. Și continuă să se vândă. Lichidatorul firmei lui Scripacru anunță o nouă licitație, pentru vânzarea apartamentului N706 – 3 camere, Tronson Nord, etaj 7, suprafață utilă 61,5 mp, balcon 18,3 mp, la, prețul de 250.000 Euro.

Un loc de parcare in Olimp costa cat o masina la mana a doua

Totodată, se vinde și un loc de parcare, subteran PS14, în suprafață de suprafață 12,5 mp, la prețul de 20.000 Euro. Preț total de pornire apartament + loc parcare – 270.000 Euro.

Așadar, ați plăti pentru un loc de parcare cât pentru o mașină la mâna a doua?!

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212