REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Un localnic din Bărăganu a intrat în greva foamei din cauza fostului primar. Video

Un localnic din Bărăganu a intrat în greva foamei din cauza fostului primar. Video

Victor ROTARU 23 martie 2023 | 00:00 2970

Telenovela din Bărăganu continuă! Locuitorii comunei au ajuns la capătul puterilor, un cetățean al comunei a intrat în greva foamei, întrucât fostul primar, Titu Neague, i-a invadat pășunea, neavând unde să-și mai ducă animalele la păscut. Victor Hanu, persoana care a intrat în greva foamei, a declarat pentru Replica de Constanța faptul că aceasta este ultima soluție pe care o mai are, și că doar așa poate fi ascultat de către consiliul local.

Un localnic din Baraganu a intrat in greva foamei din cauza fostului primar. VideoVictor Hanu

Fostul primar din Bărăganu încă face legea în comună, cu toate că nu mai este în funcție de ani buni. După scandalul în care înjura mai multe femei din localitate, mândrindu-se cu potența sa, Titu Neague s-a apucat de alte nelegiuiri. Pe 13 martie, Titu Neague a intrat pe terenul unui consătean și s-a apucat să are pământul, fără să aibă vreun act pentru a face asta. Pe 22 martie se pare că Titu Neague și-a terminat treaba, însămânțând toată pășunea ce îi aparține lui Victor Hanu, cel din urmă intrând în greva foamei, ajungând deja la capătul puterilor, declarând pentru Replica: „Am intrat în greva foamei începând cu data de 22 martie. Nu mai pot cu acest consiliu local, nu pot rezolva problema cu pășunea, nu mai am unde să-mi duc animalele la pășunat. Am recurs la această metodă cu gândul că doar așa mai pot rezolva ceva. M-au chemat la postul de poliție, am dat declarații, acum aștept să văd dacă primesc și amendă. Nu mi-au spus nimic, dar mă aștept și la asta. Nu prea mă simt bine, când au venit cei de la ambulanță mi-au luat glicemia, și numărul de telefon, probabil că vor veni odată la 6-8 ore.

Un localnic din Baraganu a intrat in greva foamei din cauza fostului primar. Video

Victor Hanu se pare că este pus pe fapte mari, săturat fiind de nelegiuirile pe care le tot face fostul primar din Bărăganu, aducându-și o parte din oi în fața primăriei, un martor ocular declarând pentru Replica: „A fost un circ aici. Hanu a anunțat că intră în greva foamei, au venit cei de la ambulanță, l-au luat în evidență. Îl monitorizează de 2 ori pe zi. A venit aici în fața primăriei, pe la ora 10 a adus și oile. A adus doar o parte din ele în fața primăriei, pentru că 500 erau foarte multe, oricum ele erau zăpăcite, adus în jur de 100 și ceva de oi. A zis că dacă e nevoie, le aduce pe toate. La momentul acesta, Hanu nu mai are nici un metru de izlaz, nu mai are nimic. A venit și Neague, a zis că face ce vrea el, chiar dacă nu are acte, și că el a lucrat pământurile pentru că nu erau bine întreținute. Hanu urmează să își continue greva de acasă, are dreptul acesta. Este în continuare cu pancarta pe piept, a fost luat la secția de poliție de la Topraisar, unde a fost audiat, interogat, în legătură cu ce se întâmplă și din câte am înțeles a primit amendă contravențională. Deocamdată Hanu tot nu are izlaz, oile nu au unde să pască.

Un localnic din Baraganu a intrat in greva foamei din cauza fostului primar. Video

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cherim mariana, are dreptare Ciucardel florea, ajuns viceprimar din greșeală, ce cauta sa dea interviuri, mereni nu înseamnă Mihaela și florea ciucardel
0
0
oamenii muncitori sunt pe cale de disparitie si voi va bateti joc de ei
6
0
Ce parere are conducerea PSD Constanta. Felics Stroe se face ca nu vede nu stie nu aude
4
0
CIUCARDEL NU A MUNCIT NICIODATA, NEVASTASA NU A ADUS LA INDEPLINIRE MASURILW CURTII DE CONTURI, SI ASTA ARE TUPEUL SA DEEA INTE4VIURI
1
1
Lasă că are resurse.la ce porcușor e ii prinde bine puțin post n***u
1
8
CIUCARDEL ARE SA I DEA LUI TITU , CHELTUIELI DE JUDECATA, PE FISU LA ANAGAJAT LA PAZA
1
1
Scandal la BARAGANU, dar ce cauta sa dea interviuri papagalul de CIucardel Florea,care ajuns din greșeală viceprimar. Asta se ocupa și crede avocat
2
1
Cred că primarul i-a salvat viata prin chestia asta. La ce tonaj are ... nu il vedeam bine. Oricum, o sa bage in el pe ascuns cand nu il vede nimeni.
2
13
Potrivit art. 256 CP, "(1) Ocuparea, în întregime sau în parte, fără drept, prin violenţă sau ameninţare ori prin desfiinţarea sau strămutarea semnelor de hotar, a unui imobil aflat în posesia altuia, se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă.
9
0
Ii prinde bine greva foamei! O sa-i scada glicemia,tensiunea, o sa alerge mai repede dupa ovine! Obezitatea genereaza multe boli grave.
3
12
Aici problema nu este ca omul asta este gras ci ca fostul primar si-a insusit un teren ilegal,teren pe care omul asta isi pastea oile,pentru ca asha a vrut el fostul primar impreuna cu nevastasa actualul primar care si-a improprietarit sotzul cu un teren pentru ca asha a vrut ea.
16
0
Grasu asta poa sa stea si 1 luna in greva foamei, pentru el e o luna de cura, la cat de gras este.
5
12
Mai jeg ca Neague nu exista. De fapt a pus o pe trânta de nevasta sa la primărie ca să i acopere toate hoțiile pe care le a făcut cât a fost primar.
22
0
Adevărul este ca nu a făcut greva foamei, grasunul ținea și el post.
10
14

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016