REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 10 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6878
15.4° Constanța Joi, 10 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6878
 

Un MAIDANEZ a fost găsit ÎNJUNGHIAT într-o scară de bloc din capitală! Suspectul faptei, audiat de poliţişti!

Un MAIDANEZ a fost găsit ÎNJUNGHIAT într-o scară de bloc din capitală! Suspectul faptei, audiat de poliţişti!

Replica API 15 iunie 2018 | 00:00 222

Maltratarea câinilor fără stăpân este pedepsită de lege! Cu toate acestea, unii dintre români nu ţin cont de riscul la care se supun, dar şi lipsiţi de scrupule, maltreatează animalele străzii. Un nou caz de acest gen a fost înregistrat joi, 14 iunie a.c., de către poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti care au identificat un bărbat în vârstă de 39 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, faptă comisă pe raza sectorului 3.

"La data de 14.06.2018, în jurul orei 23.00, poliţişti din cadrul Secţiei 13 Poliţie au fost sesizaţi prin sistem 112, cu privire la faptul că la o adresă din sectorul 3 un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a înjunghiat un câine fără stăpân, care intrase în scara blocului.", au precizat aceştia.

Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au depistat la scurt timp, pe o alee din zonă, un bărbat de 39 de ani, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la sediul subunităţii pentru audieri.

Câinele a fost transportat la o clinică veterinară pentru acordarea de îngrijiri medicale, acesta rămânând internat în vederea administrării tratamentului specific.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 13 Poliţie sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor.

"Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.", potrivit oamenilor legii.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar oare cand te ataca 4 caini si te musca ce lege ar trebuii aplicata
2
1
Esti bolnav bai maidanezule
0
0
Mmmm, nope mai bine va calcam pe voi cu tirul punem maidanezii sa va haleasca si pe urma facem javrele pantofi cu dispozitiv din ala de jupuit mecanic - ii bagi pe o teava , ii jupoaie si apoi ii scoate pe parte ailalta pielea curatata intr-un loc si carnea facuta terci in altul. Ce ziceti bai putori zoofile va place? Si Ioane tu ai dreptate dar vezi tu , vorbesti cu niste ucigasi de oameni , asa ca...
1
1
Zilnic, peste doua mii de copii sunt ucisi prin avort de propriii lor parinti, cu ajutorul unor medici. Voi suspinati dupa o ghioarla. Vai de noi...
2
0
pt sa moara .. pacat ca ma-ta nu folosit contraceptive
0
4
Sa le-o sugeti voi tuturor si sa muriti si voi si familiile si tot neamul vostru, calcati de TIR! Sa va adunati copiii cu farasul, javre!
0
4
omul acela e un erou! bestii ucigase sunt aia care au dat legea ca nu ai voie sa extermini daunatorii! si militienii niste jigodii ordinare care ii baga eroii la parnaie ! O SA VA LUAM GATUL LA TOTI!
3
4

REPLICA


LOTO

6/49
3153042226
5/49
1113510417
joker
15424182817