REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.1° Constanța Mar., 3 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6841
21.1° Constanța Marți, 3 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6841
 

Un mal de pâmânt s-a surpat peste utilaje, la Complexul Energetic Oltenia

Un mal de pâmânt s-a surpat peste utilaje, la Complexul Energetic Oltenia

Andreea VLAICU 3 august 2024 | 10:44 657

Accident extrem de grav la Complexul Energetic Oltenia. Un mal de pământ s-a rupt și a căzut peste două echipaje chiar în timpul programului de lucru. Prin minune, accidentul nu s-a transformat într-o tragedie, dar pagubele materiale sunt majore.

Un mal de pamant s-a surpat peste utilaje, la Complexul Energetic Oltenia 

Un mal de pământ s-a surpat sâmbătă dimineață peste două excavatoare și câteva utilaje în Cariera Pinoasa a Complexului Energetic Oltenia. Unul dintre excavatoare a fost distrus complet cel de-al doilea a fost acoperit parțial de pământ.

Surse susțin ca și în acest moment malul de pământ se surpă în continuare, iar la fața locului sunt prezenți zeci de angajați ai complexului care evaluează situația.

Un mal de pamant s-a surpat peste utilaje, la Complexul Energetic Oltenia

“Am atras atenția Complexului Energetic Oltenia și în mass-media după incidentul teribil produs la Berbești unde s-a întâmplat acea nenorocire când s-a răsturnat un excavator de mare capacitate iată ca în această dimineață pe la orele 6:30 la Cariera Pinoasa doua excavatoare sunt avariate, unul este distrus de tot. Încă nu avem informații dacă sunt victime omenești și culpabili sunt conducerea CEO  care nu a respectat monografiile de lucru și lucrează haotic”, a transmis Constantin Crețan, liderul Federaței Naționale a Muncii (FNM) într-un video postat pe internet, potrivit realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516