REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un matematician pensionar a agresat sexual o minoră la meditații

Un matematician pensionar a agresat sexual o minoră la meditații

A.F. 17 februarie 2024 | 18:10 2766

Un profesor de matematică în vârstă de 68 de ani, George Netu, a fost reținut pentru 24 de ore fiind acuzat că a agresat sexual, în timpul meditațiilor, o fată de 14 ani.

Un matematician pensionar a agresat sexual o minora la meditatiimatematicianul agresor

„La data de 31 ianuarie 2024, polițiștii Secției 16 au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, fiica lui minoră, în vârstă de 14 ani, ar fi fost victima unei infractiuni de agresiune sexuală, bănuit de comiterea faptei fiind meditatorul ei.

Cazul a fost preluat de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Sector 4, iar în urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate, s-a stabilit că, la data de 31 ianuarie 2024, în timp ce se aflau la o adresă din Sectorul 4, unde desfășura o ședință de pregătire la o materie, împreună cu minora, bărbatul în vârstă de 68 de ani, prin constrângere morală, constând în aceea că i-ar fi creat victimei o stare de temere, raportată la calitatea pe care o avea, ar fi agresat-o sexual pe aceasta”, anunță Poliția Capitalei.

Bărbatul făcea meditații cu copii la adresa sa din zona str. Constantin Brâncoveanu.

Meditatorul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de control judiciar, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am fost elev la Liceul Teoretic Tudor Vladimirescu din Draganesti-Olt si cred ca acest individ a agresat sexul inclisiv profesoare mai tinere, cand era in pozitia de director al liceului. Ma face sa cred asta, faptul ca inta in biroul lui cu cate o profesoa mai tanara si daca il cauta cineva usa era inchisa, apoi ieseau dupa un anumit timp din birou, biroul avand o singura usa de acces. Observam asta in zilele cand trebuia sa fim elevi de serviciu. Cautati.le pe fostele angajate din perioada respectiva, sigur mai gasiti victime.
0
0
Pe asta n-a calculat-o bine!
0
0
Oameni buni, ați auzit despre un analog al Via.gra, care este de 3 ori mai eficient și complet sigur la orice vârstă și, de asemenea, tratează bolile masculine. L-am testat personal si acum il recomand tuturor, este un lucru mega tare, citeste singur ce poate face----> do.my/robio
0
0
O scârbă ordinara, cum sa faci așa ceva? Nu i ar fi rușine, în loc sa și scrie epitaful, s a apucat de prostii! Tot ce i posibil sa fi avut astfel de apucături și n tinerețe, nu doar acum!
1
1
Mie nu mi vine sa cred !Mi-a fost diriginte și profesor de matematică!Era unul dintre cei mai apreciați dascăl!
12
2
am convingerea ca nu e prima data cand incearca, probabil ca i-a mers cu alte fete si a incercat si cu asta. Va rog sa verificati la ANAF daca era platitor de impozit pentru meditatiile care le dadea, caci se pare ca pe langa infractiunea de agresiune sexuala puteti sa mai adaugati si infractiunea de neplatitor de impozit la meditatiile care le dadea, si luati-i impozitul si pe meditatiile care le-o fi dat cu ani si ani in urma, adica calculati retroactiv.
5
4
in tara care e primul loc la proxenetism in ue probabil cam unul din 1000 de violuri ajunge sa fie anchetat cu politia noastra care de regula incearca sa musamalizeze violurile si numai daca insista rudele si sunt probe se ajunge la ancheta
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510