REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.9° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
19.9° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Un medic, acuzat că i-a cusut piciorul unui bărbat cu frâna de la bicicletă în interior

Un medic, acuzat că i-a cusut piciorul unui bărbat cu frâna de la bicicletă în interior

A.F. 4 august 2023 | 00:00 1555

Un medic de la Spitalul Urlaţi este acuzat că a cusut în piciorul unui tânăr mânerul de frână de la bicicletă, fără să observe corpul străin, apoi l-a trimis acasă. Mânerul a fost extras de un medic din Olanda, relatează Observatorul Prahovean. Unitatea sanitară a declanşat o cercetare internă.

Un medic, acuzat ca i-a cusut piciorul unui barbat cu frana de la bicicleta in interior

Tânărul a relatat că căzut de pe bicicletă, iar când s-a ridicat a observat că era julit la o mână şi că avea două găuri în pulpa piciorului şi era plin de sânge. Soţia sa a sunat la 112 şi bărbatul a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Urlaţi, unde a fost preluat de medicul de gardă.

”S-a uitat la rana de la picior, mi-a făcut un antitetanos, apoi m-a cusut şi pansat. Mi-a spus să mă duc acasă şi să revin a doua zi pentru schimbarea pansamentului. Când am ajuns acasă mă simţeam rău, iar prin pansament curgea sânge. Ameţeam, nu puteam sta în picioare. A doua zi am fost la spital, unde m-a văzut alt medic. Acesta mi-a schimbat pansamentul şi mi-a spus că nu-i place umflătura din zona rănii şi să pun gheaţă. Apoi, o dată la două zile am fost la spital să mă panseze, iar pe 18 iulie mi-au scos firele. Mi-au dat reţetă să cumpăr Nurofen şi să iau antibiotic timp de 7 zile”, a relatat pacientul, citat de Observatorul Prahovean.

A ajuns în Olanda cu piciorul umflat

Pe 20 iulie, bărbatul a plecat în Olanda, unde era angajat cu contract la un abator, însă a ajuns la destinaţie cu piciorul foarte umflat şi dureros, încât nu se mai putea deplasa.

La recomandarea angajatorului s-a prezentat la o clinică din zonă pentru a fi consultat în vederea eliberării concediului medical, iar medicul care l-a consultat i-a spus că are un obiect străin în picior

”Mi-a făcut imediat anestezie locală, iar după ce m-a tăiat a scos un fier lung de vreo 8 cm. Era chiar mânerul de la frâna de mână de la bicicletă”, povesteşte tânărul care a stat cu acel corp străin în picior trei săptămâni.

La solicitarea Observatorului Prahovean, conducerea Spitalului Orăşenesc Urlaţi a transmis că la nivelul unităţii sanitare a fost demarată o cercetare internă ”urmând ca la finalizarea acesteia să fie luate măsurile legale ce se impun”, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E clar, nu i-au facut radiografie, doar l-au palpat... dar, pacientul, nu stia ca are fierul rupt in picior?? :)))
2
3
Este acelasi medic care a cusut un kkt in capul lui chitac?
4
3
Si cand te gandesti ca daca ii facea o simpla radiografie inainte sau dupa vedea ca mai e ceva; am intalnit si eu medici care se grabesc sa dea diagnostice in viteza si sa ma trimita la o alta specialitate bineinteles fara consecinte atat de grave; poate si putina atentie din partea victimei ar fi ajutat daca ar fi descris cu exactitate accidentul unui medic care desigur ar fi trebuit sa stie sa asculte cu atentie pentru ca multi nu lasa deloc impresia asta
7
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768