REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 9 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6816
18.4° Constanța Vineri, 9 August 2024 Anul XX Nr. 6816
 

Un MEDIC ginecolog din Eforie, TERORIZAT de fostul SOȚ

Un MEDIC ginecolog din Eforie, TERORIZAT de fostul SOȚ

Replica API 5 octombrie 2021 | 23:17 18157

Mirela Paraschiv a solicitat un ordin de protecție împotriva soțului său, acuzându-l pe acesta că o terorizează atât la domiciliu cât și la cabinetul medical. Astfel, femeia reclamă că, după expirarea unui alt ordin de protecție, fostul soț a reînceput hărțuirea atât la serviciu cât și acasă, iar în programul de vizită al copiilor este agresiv atât cu aceștia cât și cu ea.

Mirela Paraschiv

Ce a declarat medicul

Potrivit declarațiilor medicului, Roland Paraschiv, fostul soț, o hărțuiește peste tot, îi supraveghează mașina, o urmărește, chiar și la cabinetul medical. Pe lângă aceste șicanări, medicul reclamă și faptul că fostul soț o denigrează în fața pacientelor, dă târcoale cabinetului, iar de 2 săptămâni găsește tot timpul roțile autoturismului dezumflate. Solicită eliberarea unui ordin de protecție pentru că se teme pentru siguranța ei și a copiilor, având depusă și o plângere pentru violarea domiciulului.

Ce a spus fostul soț

Audiat în cauză, Roland Paraschiv nu a recunoscut nimic din acuzațiile care i se aduc, spunând că între el și medic sunt relații reci, doar o salută când merge să ia copiii și atât. În privința mașinii, acesta spune că ține prea mult la ea astfel că nu i-ar face pană.

Instanța a emis ordinul de protecție

Din ansamblul probelor administrate, instanța a constatat că reclamanta este victimă, pârâtul exercitând asupra acesteia acte de violență psihologică, chiar dacă nu s-a dovedit în cauză faptul că el a exercitat acte de violență fizică sau verbală față de fosta sa soție. Astfel, din susținerile ambelor părți, rezultă că între ei există o situație conflictuală, determinată de anumite neînțelegeri apărute în cadrul relațiilor familiale, în special în legătură cu programul de vizitare a copiilor. Față de toate aceste aspecte, instanța reține că există o stare de pericol suficient de ridicată, fiind necesară intervenția urgentă potrivit procedurii speciale prevăzute de lege, având în vedere faptul că apărarea integrității psihice reprezintă un obiectiv principal al acestei proceduri. Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au emis un ordin de protecție, pentru o perioadă de o lună, împotriva lui Roland Paraschiv, timp în care acesta este obligat la păstrarea unei distanțe minime de 50 de metri față de reclamantă și de domiciliul acesteia dar și față de cabinetul medical din Eforie Nord. Decizia a fost comunicată pe 1 octombrie 2021, și nu este definitivă.

Cine este Mirela Paraschiv

Potrivit informațiilor noastre, medicul Mirela Paraschiv a colaborat și cu spitalul Euromaterna. Citește mai multe AICI.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multi spun ca are o privire parsiva si este un prefacut. A trait pe spatele ei si acum cica le face viata un calvar.
157
9
Il stiu pe Roland Paraschiv. Nu l am auzit niciodata sa ridice tonul sau sa se certe. E un om empatic si pricipial. De aceea nu cred acuzatiile de violenta psihologica sau de hartuire. E normal sa isi viziteze copiii si sa aiba o relatie apropiata cu ei avand in vedere ca este parintele care a investit cel mai mult in cresterea si educarea lor.
34
211
Cred ca este nedemn pentru un medic sa faca asa ceva, mai ales fata de sotul ei care a intretinut o sa faca medicina sase ani, apoi rezidentiatul inca sase ani, timp in care a trait doar pe spinarea lui. Acum a dat de bani NEFISCALIZATI si arunca cu noroi? Nu cumva banii i-au luat mintile? Ca stiu ca la acel cabinet din Eforie nu se da bon fiscal, e evaziune! E rusinos pentru un medic sa faca asa ceva...
37
211
Ce usor este sa judecam si sa aruncam cu noroi intrun om pe care nu il cunoastem. Poate acest om isi poate vedea copii doua ore pe saptamana si atunci cu greu . Haideti sa ne punem putin si in locul lui. Poate chiar dansa il denigreaza si injoseste prin puterea acestui articol
33
210
E cunoscut baitu'. A furat sotia cat a putut, ca ea aducea banul in casa . Un mort de foame, nemernic.
212
16
Un medic...nu o femeie ,un medic,adica cineva domne' GTFO
171
10
Daca traia ceausescu dna lui rolando nici nu visasa fie dr...
33
178
roland, nu cumva traiai pe spatele ei si acum vezi ca nu mai merge?
221
15
Din pacate mai sunt retardati mintali care aplica forta ,calomnia si razbunarea .Domnul Roland va intelege ca locul lui nu e langa aceasta doamna .Copii vor intelege si ei ca din pacate au avut o bruta de tata .Iar mama brutei va intelege ca nu si a educat progenitura la timp
216
24
Pt toti idiotii care au comentat....femeia face ce vrea...e dreptul ei....si el la fel....
210
11
Am bulit o si eu
17
170
Aveti idee in ce secol traiti? Ei, va anunt ca s-a schimbat si secolul si mileniul! Frustratilor!
203
6
... altor maciuci , face pe victima . " Daca asculti varianta Caprei ... totdeauna Lupul va fi vinovat !"
45
168
Femeia nebatuta la timp si-o ia in cap si te lasa.
43
188

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118