REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un medic ginecolog şi-a decorat curtea cu păpuşi gonflabile și cătuşe

Un medic ginecolog şi-a decorat curtea cu păpuşi gonflabile și cătuşe

Mariana MURAT 25 ianuarie 2024 | 16:30 1748

Un medic ginecolog din Iași și-a făcut o adevărată expoziție de păpuși gonflabile, cătușe, manechine dezbrăcate, în propria curte și chiar le-a lăsat și mesaje deocheate vecinilor, care au avut de comentat la adresa lui și a pasiunii sale.

Un medic ginecolog si-a decorat curtea cu papusi gonflabile si catuseUn medic ginecolog şi-a decorat curtea cu păpuşi gonflabile și cătuşe

Nicu Alecsandrescu, un cunoscut un medic ginecolog din Iași, locuiește în Horpaz, comuna Miroslava. În anul 2021, după moartea părinților, medicul a început să colecționeze diferite obiecte ciudate.  După ce a reușit să adune aceste obiecte, printre care manechine, jucării sexuale sau cătușe, bărbatul a ales să le expună pe toate în curtea casei. Vecinii se arată total nemulțumiți de expoziția vecinului lor, ba chiar i-au adresat comentarii răutăcioase.

Deanjat de vorbele vecinilor săi, bărbatul a ieșit la atac. Nicu a expus și câteva mesaje controversate („Sunt plecat la cimitir (viu)”, „Băiat cu ulei, caut fată cu tigaie”, „Sunt plecat cu sorcova”), la adresa lor. Acum însă, Nicu are de gând să pregătească o surpriză pentru cei care locuiesc în cartierul său.

Lumea este răutăcioasă, vecinii au zis că pun mâinile la ochi când trec pe lângă casa mea. Mamele acelea care vin cu țigara în gură, dezbrăcate și bete, stau cu țigara în gură și se holbează la exponatele mele din curte. Dar ce am făcut eu, asta este pasiunea mea, nu am treabă cu nimeni. Pe poartă aveam o grenadă, dar cineva mi-a luat-o, tot mai vin unii și îmi iau lucrurile, nu prea îmi place lucrul acesta. Eu spre toți vecinii am îndreptate arme care culisează pe o țeavă. Vreau să îmi mai iau acum vreo 10 butelii, să îmi iau și 100 de metri de țeavă, o pun sus și buteliile să culiseze pe țeava respectivă. Iar deasupra să scriu ca la Înviere, «veniți de luați lumină»”, povestește Nicu Alecsandrescu, conform antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La Iasi, e spitalul de nebuni de la Socola...acolo tie locul, bai baiatule...tu si cu Eminescu, ce pana mea...
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510