REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.9° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.9° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Un militar de la Kogălniceanu, ”prăduit” de un vecin, în Mamaia!

Un militar de la Kogălniceanu, ”prăduit” de un vecin, în Mamaia!

Replica API 15 februarie 2022 | 12:09 6098

David este angajat de aproximativ 2 ani la Baza Militară Mihail Kogălniceanu, locuind în chirie la o vilă din Mamaia Nord. Însă, iată că șederea lui a fost disturbată de faptul că un vecin i-a sustras bicicleta, prejudiciul fiind de 2.000 de euro. După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de luat vederi, autorul faptei a fost identificat. Acest este cunoscut cu antecedente penale.

foto: adevărul.ro

Fiind audiat în calitate de persoană vătămată, David a declarat faptul , de aproximativ doi ani, este angajat al unității militare din localitatea Mihail Kogălniceanu și, că de atunci, locuiește la Vila T., stațiunea Mamaia. Acesta a precizat că deține o bicicletă GIANT XTC 1, de culoare albastră, pe care o lasă de obicei la parterul imobilului, asigurată cu un cablu antifurt de balustrada scării și că în dimineața zilei de 09.06.2021, în jurul orei 0800, a observat că aceasta i-a fost sustrasă de către persoane necunoscute, fapt pentru care a depus plângere pentru infracțiunea de furt, constituindu-se parte civilă în procesul penal cu suma de 2000 de euro.

Din vizualizarea imaginilor surprinse de camerele video amplasate în incinta și în afara imobilului, se observă că la ora 22.17, la parter, coboară din lift un bărbat îmbrăcat într-un maieu cu un logo indescifrabil, pantaloni scurți și papuci, care se îndreaptă către locul unde se află bicicleta, lângă balustradă. Încearcă preț de câteva minute să desfacă cablul antifurt al bicicletei, chiar și prin aprinderea unei flăcări (posibil de la brichetă, în încercarea arderii cablului cu care este asigurată), însă fără succes. În continuare, acesta trage efectiv de coarnele bicicletei, încercând să o îndepărteze de la locul său, fără a reuși. Până la urmă a reușit să desprindă un cadru metalic și a tras bicicleta de sub casa scării. În cele din urmă, la ora 22.31 acesta părăsește clădirea, se urcă pe bicicletă și pleacă.

În cauză au fost efectuate verificări, ocazie cu care s-a stabilit că în aceeași vilă locuiesc temporar muncitori ai societății S.C. D. C. IMPEX S.R.L., din București. În urma investigațiilor efectuate s-a luat legătura telefonic cu numitul M. M., angajat al firmei în cauză, căruia i s-a adus la cunoștință faptul că s-a sustras o bicicletă de la parterul vilei, prezentându-i-se semnalmentele autorului furtului, ocazie cu care acesta a făcut verificări în rândul colegilor săi, stabilind că autorul furtului este numitul Adrian Ionuț Udrea.

Acesta este cunoscut cu antecedente penale, iar pe 2.07.2021 a fost trimis în judecată pentru furt calificat. Pe 19.11.2021 a fost condamnat la 2 ani de închisoare în regim de detenție, iar acum se judecă apelul.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acum o sa-i dea 12ani ca sa se sature !
0
0
Si americanii ne fura si ne folosesc.Trebuia sa ii fure mai mult
4
6
sa furi o bicicleta la mintea ta e ceva!dar sa pleci cu ea in toiul noptii si in maiou, papuci si ...maiou e un sacrificiu!
5
0
Ce rusine!
4
0
acum e sigur ca o sa faca pirnaie.baiat destept!
4
0
se putea pt ca a furat de la american o bicicleta cu 2 ani cu executare , daca omoara om pe marcaj 1 an cu suspendare slugi infecte
22
7

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303