REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Un minor a fost rupt în bătaie de 3 indivizi

Un minor a fost rupt în bătaie de 3 indivizi

Victor ROTARU 30 august 2023 | 00:00 1963

Alexandru G., un băiat de 15 ani din Constanța a trecut prin momente cumplite, după ce trei băieți pe care îi cunoștea din cartier, și anume Selcin O., Orhan M. și Alisar O. l-au bătut în fața blocului. Acesta a reușit să scape de cei trei, pentru moment, ascunzându-se într-un taxi, însă a fost urmărit de cei trei bătăuși, care au reușit să-i fure telefonul și căștile wireless. 

Un minor a fost rupt in bataie de 3 indiviziFoto cu rol ilustrativ

Totul s-a întâmplat pe 23 noiembrie 2020, atunci când în timp ce Alexandru G., în vârstă de 15 ani, se afla în apropierea blocului C5 de pe aleea Egretei din Constanța, pe fondul unui conflict spontan, trei persoane de sex bărbătesc au exercitat acte de violență asupra lui Alexandru, și anume Selcin O., Orhan M. și Alisar O.

Conflictul s-a mutat ulterior într-un taxi, iar unul dintre bătăuși i-a smuls din mână un telefon mobil marca Huawei P40, iar din buzunar i-a fost sustrasă o pereche de căști wireless. Fiind audiat, Alexandru G. a declarat că se afla în scara blocului C5 situat pe aleea Egretei, împreună cu doi prieteni, iar la un moment dat, la fața locului și-a făcut apariția un alt tânăr, în vârstă de aproximativ 18 ani, care i-a aplicat lovituri cu pumnii, în zona feței, în timp ce era imobilizat de către alte două persoane. Alexandru G., la un moment dat, a reușit să scape și a fugit către Piața CET, unde a intrat într-un taxi staționat în dreptul Pieței CET. Aici susține că a scos din buzunar telefonul mobil și a apelat SNUAU 112, moment în care au apărut cei trei agresori. Aceștia i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii și au încercat să-l scoată cu forța din autoturism.

Alexandru G. arată că a opus rezistență și în timp ce se ținea cu mâna de mașină pentru a nu fi scos în stradă, unul dintre bătăuși i-a trântit portiera peste degete. De asemenea arată că în cele din urmă au reușit să-l scoată din mașină, după care au continuat să-l lovească cu pumnii și picioarele.

Audiat în calitate de martor, șoferul de taxi a declarat faptul că la un moment dat, a urcat în taxi pe bancheta din spate un tânăr, care era speriat, culcându-se pe bancheta din spate. În scurt timp, și-au făcut apariția trei persoane de sex bărbătesc pe care martorul le cunoaște din vedere din cartier. Acesta a precizat că cei trei indivizi au deschis portierele și au început să-l lovească pe tânăr cu pumnii, încercând totodată să-l scoată din mașină. Precizează că persoana vătămată a opus rezistență, ținându-se cu mâna de mașină pentru a nu fi scos, însă unul dintre agresori, i-a trântit victimei portiera peste mână. În cele din urmă au reușit să-l scoată din mașină, l-au tras câțiva metri în spatele mașinii, în dreptul farmaciei de la parterul blocului AV23 și au continuat să-l lovească cu pumnii și picioarele.

Un minor a fost rupt in bataie de 3 indiviziMinută judecătorească 

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis încetarea procesului penal pornit împotriva lui Selcin O. și Orhan M., ca urmare a intervenirii prescripției răspunderii penale. Alisar O. a fost condamnat la 2 ani și 5 luni de închisoare, cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. Sentința nu este definitivă. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La sapun cu ciorile!
5
0
Degeaba se straduiesc sa-i prinda si sa-i duca la beci , dupa 24 de ore sunt liberi...si asa vor ramane , liberi ! Romania nu are legi pentru infractori !
5
0
La judecator, mai vinovat e p********l de caz, dovezi erau arhisuficiente pentru a inchide procesul in max trei luni, asadar si lui merita sa-i dati in gura ka la coasa!
8
0
Pina la instanta, faceti-va dreptate singuri. Pe baza justitiei din Romania...e doar pt conlocuitori.
9
0
Tiganii astia trebuie batuti la talpi in piata mare .
11
0
pai si din 2020 pana azi ,garoii nu sunt in puscarie ??? cine puteau sa fie decat pui de g***i borati. Dat cu fire pe ei sa le arda penele ..
12
0
Zona CET: curul orasului.
8
0
Astias c***i dupa nume sapun direct.
12
0
Ptr prescriptii este vinovat numai parlamentul, de fapt conducerile partidelor majoritare atunci, judecatorii sunt obligati sa o aplice cand este cazul; imposibil de inteles cum ptr aceeasi fapta 2 au scapat cu prescriptia si unul nu ca si de ce procesul intr-o fapta cat se poate de simpla a durat atat de mult ca si pedeapsa prea mica; ptr o bataie aproape sora cu moartea agresorul ia numai 2 ani din care face doar unul; tot parlamentul e vinovat
11
0
Coruptie la cta si bucuresti mai mari nu exista!!!
16
0
Bagamias p**a in judecatorul ala care a dat sentinta asta si in senatorii care au votat legea prescriptiei in asemenea cazuri. Sa moara si uni si altii cat mai repede si in chinuti groazice si sa isi aduca aminte de asta! Asa sa pateasca si copii lor cum a patit copilul asta. Muriti javrelor!
25
1

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677