REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un minor a spart un magazin ca să fure 30 de pachete de țigări

Un minor a spart un magazin ca să fure 30 de pachete de țigări

Victor ROTARU 1 septembrie 2023 | 00:00 1198

Preocupările copiilor diferă de la o generație la alta. Unii bat mingea în parc sau petrec mai mult timp în compania noilor tehnologii. Alții, însă, au preocupări mai puţin legale şi ortodoxe. Doru I., un minor din Mihai Bravu, județul Tulcea, a spart un magazin şi o locuinţă ca să fure... ţigări. Astfel, s-a dus până în satul alăturat, acolo unde a spart o casă și pentru că nu a găsit nimic interesant, la întoarcere a spart un magazin din satul de domiciliu, de unde a furat 30 de pachete de țigări, cu ajutorul unei șurubelnițe. 

Un minor a spart un magazin ca sa fure 30 de pachete de tigari

Totul s-a întâmplat pe 5 martie 2021, atunci când Doru I., s-a dus într-un sat învecinat cu intenția de a pătrunde într-o locuință pentru a sustrage bunuri, sens în care a luat la el și o șurubelniță. Ajuns în localitatea Satu Nou, a observat o locuință care nu avea lumini aprinse, bănuind astfel că în acel imobil nu este nimeni acasă și s-a hotărât să pătrundă în interior pentru a sustrage bunuri. Astfel, a pătruns prin escaladarea gardului în curtea imobilului de unde, prin forțarea ușii de acces a pătruns în imobil, într-un hol, după care a încercat să intre în locuință forțând astfel ușa de acces, însă, întrucât nu a reușit să o deschidă a renunțat, a ieșit în curte și, prin escaladarea pervazului de la una dintre ferestre, s-a cățărat până la balconul aflat la un etaj superior, de unde, cu ajutorul șurubelniței a pătruns prin forțarea ușii de acces, în interior și a căutat în fiecare încăpere bunuri pe care să le sustragă, însă nu a găsit nimic pe plac. 

Ajuns înapoi în localitatea de domiciliu, Doru I. s-a deplasat la magazinul aparținând Adrianei M., acolo unde a pătruns prin forțarea ușii de acces în interior de unde, dintr-un sertar, a vrut să sustragă bani însă nu a reușit întrucât era încuiat, a observat faptul că magazinul este supravegheat video, fapt pentru care a spart cu șurubelnița monitorul de la camera de supraveghere după care, de pe un raft, a luat mai multe pachete de țigări și a părăsit incinta magazinului, deplasându-se spre locuința sa. 

Un minor a spart un magazin ca sa fure 30 de pachete de tigari

Magistrații din cadrul Judecătoriei Babadag au decis să-i aplice lui Doru I. măsura educativă a asistării zilnice pe o perioadă de 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă la infracțiunea de furt calificat, furt calificat și distrugere. Sentința nu este definitivă. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Exact asa o sa intram peste copiii vostri si peste amante plus secretare daca va mai permiteti doar sa mentionati orice fel de restrictie legata de "Racealea de la WuHan",poate ca ar trebui sa ne interesam mai mult despre Universitatea din WuHan.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510