REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Un motociclist a fost decapitat după ce a intrat într-un cap de pod

Un motociclist a fost decapitat după ce a intrat într-un cap de pod

A.F. 29 martie 2024 | 18:35 3170

Un motociclist a fost decapitat după un accident cumplit. Tragedia s-a produs, vineri, 29 martie, în localitatea Tomești, din județul Iași. Din primele informații, motociclistul a pierdut controlul asupra direcției.

Un motociclist a fost decapitat dupa ce a intrat intr-un cap de pod

Ulterior, bărbatul a intrat într-un cap de pod. Impactul a fost atât de puternic, încât tânărul a fost decapitat, craniul său ajungând la zeci de metri față de locul producerii accidentului, potrivit presei locale.

În zona respectivă au fost solicitate mai multe ambulanțe. A ajuns inclusiv un echipaj de intervenție cu modul de descarcerare. „Accident rutier produs în localitatea Chicerea, comuna Tomești, unde o motocicletă a intrat într-un cap de pod.

La locul solicitării se deplasează o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor, un echipaj de primă intervenție și un echipaj cu medic de la SAJ Iași”, a informat ISU Iași.

Însă, medicii nu au putut face nimic pentru a salva viața tânărului. Totodată, la fața locului au intervenit polițiștii pentru desfășurarea cercetărilor. Andrei era cunoscut în lumea motocicliștilor. După anunțul privind moartea tânărului au fost postate zeci de mesaje de condoleanțe, în mediul online, pentru familia sa, scrie fanatik.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sper ca motociclistii nu o sa inceapa vreun protest impotrica capului de pod
0
4
De atatea ori le am spus ca capul de pod nu are minte
0
2
accident de felul asta cu motociclisti ar trebui interzise sau sa aiba limitatoare de viteza pe la 50 si la masini la fel libertatea absoluta duce la greseli absolute
1
0
Multi merg pe banda dintre sensuri si pe o roata ,putini respecta regulile
2
3
Studiaza l si pe al lui mata sa vezi cu cine te a facut asa p***t ca cu tactu nu te a facut sigur
5
3
Eu studiez creierul motociclistilor de 40 de ani. La morga
2
6
Daca il calca o masina toti gaozarii cu biciclete cu motor spuneau ca nu sunt respectati cand merg ei printre benzi
6
5
Cineva nu a dat prioritate motociclistilor. De ce? De ce? Respect Bikers. Multumesc. PS Trebuie sa faceti o sedinta interna URGENT
4
5
Ești p***t, stai jos
1
12
De ce or mai fi venit atîția medici cînd li s-a spus că victima are corpul într-o parte și țeasta în alta, la fel și cei cu descarcerarea, ca să elibereze ce? În loc să se ocupe de alte cazuri ei vin ca să ia ore siplimentare.
18
10
LOLOLOLOLOLOLOLLOLOLOL
3
6
Cu ce viteză circula donatorul de organe dacă impactul a fost atât de puternic, încât tânărul a fost decapitat, craniul său ajungând la zeci de metri față de locul producerii accidentului, potrivit presei locale.
15
19
hahahahahahahahahahahahhaah
3
19
Se pare ca capul de pod nu Respect Bikers
15
27

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166