REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.6° Constanța Sâm., 10 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6817
24.6° Constanța Sâmbătă, 10 August 2024 Anul XX Nr. 6817
 

Un MUNCITOR s-a SPART în FIGURI, în BALCON, pe MUZICA de la LOFT! Video

Un MUNCITOR s-a SPART în FIGURI, în BALCON, pe MUZICA de la LOFT! Video

Replica API 17 august 2021 | 00:09 16613

Petrecere mare pe întreg litoralul și în acest weekend. Cele mai multe pretenții și fițe s-au reunit în Mamaia Nord, așa cum era de așteptat, în lăudatul club Loft. Dar cine spune că nu te poți distra și fără să ajungi în interiorul clubului? Ei bine, un bărbat a devenit viral pe internet după ce a fost filmat distrându-se în timpul programului de lucru. Imobilul în care lucra bărbatul se afla în imediata apropiere a clubului, iar asta l-a îndemnat pe muncitor să se distreze cot la cot cu tinerii petrecăreți.

Și în acest weekend, tinerii și-au dat întâlnire în cluburile din Mamaia Nord, mai exact, așa cum era de aștept, în lăudatul Loft. Acesta a devenit cunoscut ca unul dintre cele mai exclusiviste locații din Mamaia, iar cei care reușesc să-i calce pragul sunt cei dispuși să plece cu buzunarele goale spre casă. Ce-i drept, te poți distra și fără să ajungi în interiorul lui, așa cum a făcut și un muncitor.

,,Cea mai bună masă din Loft”

Un bărbat le-a dovedit tinerilor petrecăreți că se poate distra și fără să meargă în club. Anume, bărbatul, trecut de prima tinerețe, a reușit să devină viral pe rețelele de socializare după ce a fost filmat în timp ce se dansa în balconul unui imobil nou construit. Cel mai probabil, acesta era în timpul programului de lucru, dar la auzul muzicii s-a lăsat purtat de ritmurile electrizante și le-a dat tinerilor o adevărată lecție.

Cu o șurubelniță electrică în mână și acompaniat de un prieten, cei doi s-au lăsat purtați de val pe ritmurile melodiei. Imaginile au fost surprinse către un petrecăreț din interior, care a și postat pe internet filmarea cu bărbatul, iar la descrie a pus: ,,Cea mai bună masă din Loft”. Filmarea a devenit virală pe rețelele de socializare, iar bărbatul s-a bucurat de aprecierile și laudele internauților.

Video:

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sparta e cea care a scris articolul !
7
0
Bravo muncitorilor ca respectau distanta sociala, la Loft isi miroseau transpiratia unul altuia asa erau de inghesuiti.
25
1
In figuri s-au spart anonimii aia cu bani din loft. Muncitoru doar s-a simtit bine pentru el. Jurnalisti de doi bani
56
2

REPLICA



LOTO

6/49
35128162337
5/49
22135243618
joker
36111623118