REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Vin., 27 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6865
18.7° Constanța Vineri, 27 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6865
 

Un nesimțit a fost surprins în timp ce arunca deșeuri pe un teren din zona Campusului Universitar

Un nesimțit a fost surprins în timp ce arunca deșeuri pe un teren din zona Campusului Universitar

A.F. 22 septembrie 2024 | 00:00 5467

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au surprins cu ajutorul camerelor de supraveghere o persoană care a aruncat deșeuri provenite din lucrări de construcție pe un teren, proprietate privată, din zona Campusului Universitar.

Un nesimtit a fost surprins in timp ce arunca deseuri pe un teren din zona Campusului Universitar

Persoana în cauză a fost interceptată şi sancționată contravențional cu amendă de 30.000 lei.  Totodată a fost dispusă măsura complementară de confiscare a autoturismului folosit la săvârșirea contravenției.

Un nesimtit a fost surprins in timp ce arunca deseuri pe un teren din zona Campusului Universitar

„Municipiul Constanța este monitorizat în permanență prin sistemul de supraveghere cât și de polițiștii locali care manifestă toleranță zero față de persoanele care încalcă actele normative în vigoare.   Vă rugăm să rețineți că aruncarea gunoiului la întâmplare, pe domeniul public, duce la suportarea consecințelor.  Pentru a evita aceste situații neplăcute, vă recomandăm să respectați prevederile legale privind gestionarea deșeurilor și să predați  deșeurile inerte provenite din gospodărie sau de la lucrări de construcție, care nu necesită autorizație de construire, direct către operatorul de salubritate autorizat pe raza municipiului Constanța. Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetăţenii şi îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislaţiei la numerele de telefon 0241.484.205 şi 0341/922 sau pe adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro“, au transmis reprezentanții primăriei Constanța.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
na, să se sature acum mechedonul arogant. să plătească 30000 lei dacă se consideră smecher
5
0
nevastasa aia se crede mare diva... dar arăta ca la 60 de ani.. bagă fond de ten cat tencuiala de la casa
4
2
Hotarati-va, a arunca pe un teren proprietate privata sau pe domeniul public? Ca va cam dati cu stangul in dreptul.
11
1
Ala ori e tzigan ori makeedon
13
1
Asta sigur e sakalu ala cu parcarea din mamaia care baga taxa de smeker cand intri pe teren . Ca doar ala e atat de mizerabil precum caracter .
8
1
să zicem numele dobitocului care a crezut că e mai presus decât cetățenii Constanței? omu' e tot timpul cu ochii bulbucați de la farină. are și fața aia de șorecar.... domiciliază prin cartierul piața chiliei.
1
5
ce săi ceri unui drogangiu
7
1
ăsta de a aruncat se crede cel puțin bill gates dacă îl vezi cum merge pe stradă. a intrat în renovări la apartamentul pe care îl are în zona dobrogea și scârțar din fire, a zis că dă-i în mă'sa, nu îl vede nimeni. norocul lui a fost că nu era cu cealaltă mașină, Audi, că pormă îl arunca din casă mă'sa. atâta minte a avut.
16
3
Ar trebui sa arunce la depozitul de deseuri a lu dl mandarina. Altfel o beles.te. Cica asa se practica. Asta saracu nu a aflat.
7
1
Băi jurnaliști ratați și frustrați de dezactivați comentariile la unele articole? Să vă dau cu salam în gură ! Mai rău ca în comunism ,auzi tu exprimare liberă. Ascultați paraziții exprimare liberă f în g de primate
24
7
Daca nu stiati, in Politia Locala isi face veacul si duduia Popescu Mihaela, o tocatoare de bani publici. Aceasta idivida este imprevizibila, astfel ca una o intrebi si alta iti raspunde. Ar face fata cu brio emisiunii lui v****l Iantu – Copiii spun lucruri trasnite. Domnule primar, cand faceti curatenie in aceasta unitate ? Noi nu vrem sa mai platim taxe si impozite pentru salariul acestei persoane care protejeaza pe cei care comit ilegalitati.
19
3

REPLICA


LOTO

6/49
32151394140
5/49
30224321027
joker
29202731364