REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
18.4° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Un notar și-a înjunghiat fosta iubită și apoi s-a plimbat cu ea în mașină, așteptând să moară

Un notar și-a înjunghiat fosta iubită și apoi s-a plimbat cu ea în mașină, așteptând să moară

A.F. 15 decembrie 2023 | 18:38 1710

Plan diabolic pus la cale de un notar din Târnăveni, județul Mureș! Bărbatul este acuzat că și-a înjunghiat fosta iubită după care s-a plimbat cu ea, în mașină, pe străzi, așteptând ca victima să moară.

Un notar si-a injunghiat fosta iubita si apoi s-a plimbat cu ea in masina, asteptand sa moara

Suspectul în vârstă de 41 de ani este un notar public cunoscut în Târnăveni, județul Mureș. Potrivit procurorilor, totul s-a petrecut sâmbăta trecută, seara, când cei doi s-ar fi întâlnit, spun procurorii, potrivit stirileprotv.ro.

Bărbatul ar fi avut timp de aproape doi ani o relație cu victima, o femeie de 38 de ani din Blaj. Imediat după ce s-au revăzut, cei doi s-au urcat în mașină, unde după câțiva kilometri bărbatul și-ar fi atacat fosta iubită cu o armă albă.

Procurorii descriu atacul ca fiind extrem de dur - înjunghiată în repetate rânduri în zona abdominală, lovituri aplicate cu intenția clară de a-i curma viața. Victima a fost rănită și la nivelul mâinilor, cel mai probabil în încercarea disperată de a-și salva viața.

Imediat după aceste fapte, urmează un scenariu care s-a derulat pe parcursul a câteva ore. Suspectul ar fi mers în mașină cu victima mai mulți kilometri până a fost oprit de un echipaj de poliție, la un control de rutină, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma bucura si ma amuza stirea, se pare ca in viata totul se plateste, cand esti tarfa penala te aranjeaza viata :)) Mue pt astia doi de sub mine
16
3
Omorat in chinui pisamas pe el
2
13
periculosi umpla liberi printre noi si nimeni nu stie cati sunt ar trebui obligati sa se trateze la timp ptr ca sa nu se mai ajunga aici si supravegheati si in libertate dar ar costa foarte mult numai ca vin alti nebuni cu drepturile omului si nu ne vor lasa
4
11

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166