REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Un nou accident feroviar în Roșiori Nord

Un nou accident feroviar în Roșiori Nord

Andreea VREJOIU 5 iulie 2023 | 14:01 1167

Un nou accident feroviar s-a produs miercuri la Roșiori Nord, în aceeași stație unde în urmă cu trei luni și jumătate un tren de călători a lovit un tren de marfă încărcat cu mașini. Accidentul din stația Roșiori Nord s-a produs miercuri, în jurul orei 11:00.

Un nou accident feroviar in Rosiori Nord

CFR Călători a comunicat că, din primele cercetări s-a constatat că o locomotivă izolată a CFR Călători efectua o manevră de regarare și a lovit un locomotivă a unui operator feroviar privat. În urma impactului, locomotiva operatorului privat a fost împinsă pe linie și a deraiat. Personalul feroviar nu a fost rănit, transmite CFR. Circulația trenurilor în zonă nu este afectată.  

Pentru analizarea cauzelor producerii acestui incident s-a constituit o comisie de cercetare formată din autorități legale competente, iar CFR Călători demarează o cercetare internă. În stația Roșiori Nord, în 13 martie, un tren de călători a lovit un tren de marfă încărcat cu mașini. Patru persoane au ajuns atunci la spital.

La scurt timp după tamponare, atât CFR Călători cât și CFR Infrastructură au negat inițial că ar fi existat un impact. Abia după zeci de ore de la accident, autoritățile au dat declarații, dar unele contradictorii. Bâlbele s-au ținut lanț. Cei doi mecanici de locomotivă au fost audiați, iar anchetatorii au deschis dosar penal pentru distrugere si vătămare corporală din culpă.

”Referitor la incidentul feroviar de astăzi – 5 iulie 2023, din stația Roșiori Nord, în jurul orei 11:00, pentru analizarea cauzelor producerii acestuia se constituie o comisie de cercetare formată din autorități legale competente, iar CFR Călători demarează o cercetare internă. Din primele informații, pot fi precizate următoarele: La manevra de regarare efectuată de o locomotivă izolată a CFR Călători – EA 428, s-a produs tamponarea unei locomotive tip DA a unui operator feroviar privat, cu deplasarea acesteia pe linie și deraierea a 3 osii. În urma impactului, personalul feroviar nu a fost rănit. Circulația trenurilor în zonă nu este afectată. „, transmite CFR.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Voi chiar credeti ca e intamplator si dati vina pe "probleme mecanice"? Serios??? Asa cu pofta papati galusca? E CLAR sabotaj al pro-rusilor impotriva livrarilor de cereale din Ucraina si asta nu se intampla doar IN ROMANIA, ci in toate tarile din EUROPA care nu se ocupa cu supravegherea permanenta a cailor ferate. Ba mai mult de atat, si pe alte continente au comis wagnerii si agentii rusi (precum AUR-SOS-ZORII AURII) atentate teroriste/sabotaj pe cai ferate impotriva transporturilor de cereale ucrainene. E CLAR ca RUSIA e in spatele rautatilor, ba chiar si CHINA. S-a intamplat si in Africa si in ORIENTUL MIJLOCIU extrem de recent. Pana in 24 februarie 2022 erau aproape INEXISTENTE astfel de probleme pe caile ferate. Aveti mintea in colturi, baieti? Informati-va din surse sigure! Informati-va cate trenuri au deraiat din 24 februarie 2022 pana in prezent pe intreg GLOBUL. Pana si "fermierii mioritici" comit astfel de sabotaj la cai ferate in mai toate tarile, caci le afecteaza"RECOLTA"
23
0
E limpede cine e de vina: AUR, huliganii anarhisti"ultrasi"din galeriile de fotbal si"UNITI SUB TRICOLOR"(fondat de rusofilul GEORGE SIMION) si ceilalti"legionari"din MISCAREA LEGIONARA, NOUA DREAPTA, AUR, SOS, AAA, PRU, PRM, Actiunea2012, NOII GOLANI, COMUNITATEA IDENTITARA si alti fascisti"roexit"pro-rusi din aceasta camera de ecou formata in ultima perioada de putinisti rusofili precum DAN PURIC, GEORGE SIMION, CALIN GEORGESCU, MARIUS DORIN LULEA, AMABASADA RUSIEI din BUCURESTI, Bobby Paunescu, Sebastian Ghita, PRIGOJIN, TRUMP si republicanii, PARTlDUL SATANlST"UNITED RUSSIA"si lista e lunga. Lista pe care se afla si moscovitii FSN-PCR-PRO-KREMLIN ILIESCU, ADRIAN NASTASE SI ALEKSNDER DUGHIN/DUGIN. Nu uitati de MAHALA-SOSoaca IOVANOVICI din MACEDONlA! Sa nu uitam de vuvuzeaua suprema a Rusiei! Cine altcineva sa faca astfel de atentate teroriste impotriva cailor ferate din ROMANIA cerand demisia lui Grindeanu? Nu refugiatii ucraineni saboteaza TRENURILE CU CEREALE! PRO-RUSII SABOTEAZA
23
0
Gunoaie cu roti de fier vechi pe calea ferată CFR nu dă doi bani Guvernul las-o așa că merge așa până într-o zi când se va întâmpla o catastrofă Și după nimeni nu e de vină Deși sânt fonduri UE tara trebuie să fie tot în sărăcie și corupție Nu are acces la dezvoltare fiindcă nu se mai pot fura bani
2
1
asta e langa caracal................
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016