REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un nou atac cu drone în apropiere de granița României. Video

Un nou atac cu drone în apropiere de granița României. Video

Andreea CONDURACHE 26 septembrie 2023 | 10:28 2771

Un nou atac cu drone rusești a fost raportat în cursul dimineții de marți, 26 septembrie a.c.. Atacul a avut loc lângă granița cu România, în apropiere de localitatea Isaccea, motiv pentru care autoritățile române au închis PTF Isaccea. ISU nu a transmis mesaj RO-Alert. ISU Tulcea a menţionat că Ministerul Apărării Naţionale este cel care decide când se impune trimiterea mesajelor RO-Alert în astfel de cazuri, iar informarea respectivă este transmisă de către IGSU.

Un nou atac cu drone in apropiere de granita Romaniei. Video

Rusia a atacat din nou porturile Reni şi Isaccea. Mai multe drone au căzut azi noapte vizavi de vama Isaccea, din judeţul Tulcea. Două dintre ele ar fi căzut în vama ucraineană, iar una pe un vapor. Marinarii au privit îngroziţi exploziile de pe malul ucrainean.

Un nou atac cu drone in apropiere de granita Romaniei. Video

Garda de Coastă a anunțat marţi dimineaţă că traficul prin punctul de trecere a frontierei Isaccea este închis din cauza atacurilor de pe teritoriul ucrainean. Traficul pe sensul de ieșire este redirectionat către Galaţi.

Un nou atac cu drone in apropiere de granita Romaniei. Video

„La acest moment, poliţiştii de frontieră din PTF Isaccea operează strict autovehiculele aflate în punct pe intrare. Cele două bacuri care asigură traversarea de pe un mal pe altul al Dunării sunt ancorate pe malul românesc”, au precizat reprezentanții instituției.

“Mai vine o dronă, fugi că pică aici. Aici a picat, direct în Vamă. Mai vin încă. Nu le auziţi? Scoateţi curentul repede”, se aude bărbatul pe filmare.

Video:

Sursa video: Facebook/ Gabor Petru

Atacuri cu drone Shahed-136 au fost raportate asupra porturilor Reni, Orlivka și Izmail, potrivit canalului de Telegram al armatei ucrainene. Infrastructura portuară a fost afectată, iar mai multe depozite și vehicule au fost avariate în urma unui atac cu drone în Izmail, a anunțat guvernatorul regiunii Odesa, Oleh Kiper, marți dimineață pe canalul său de Telegram.

Oficialul ucrainean a anunțat ulterior că două persoane au fost rănite la Izmail. Atacul, care a durat două ore, a avariat o clădire a unui punct de control, depozite și peste 30 de vehicule, potrivit guvernatorului regional. Statul Major General ucrainean a spus marți dimineață că toate cele 24 de drone Shahed și 11 din cele 12 rachete de croazieră au fost interceptate în timpul atacului rusesc care a vizat infrastructura portuară din regiunea Odesa.

Video:

Sursa video: Facebook/ Gabor Petru

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mesaj pentru piticu in kaki din Vogue pe vreme de razboi, "Termina ma nebunule ca oricum o sa ajungi ca Gaddafi ! " semnat ,Un Roman Libertarian
0
0
Se doreste implicarea romaniei in razboi , dronele alea nu cred sa fie rusesti, parerea mea....
0
0
Sa ne pp k walther pe zelika dansatorul pe tocuri si pe banii pe care i-a tot primit de la Joe ...Sa arate pe ce s-au cheltuit ca oricum se face comisie si o sa faca ochii mari ca atunci cand se intalnea cu the real president Donald J Trump!
0
0
O sa le pupam talpile la ucraineni ca sa ne apere de rusnaci ca noi ne aparam ca in clipul lui Bendeac in care are rolul lui Mititelu de la Craiova :))) Search youtube pentru cine nu cunoaste
4
8
Dormiti linistiti MApN vegheaza , un fel de FNI militar , Mihai Viteazu , Stefan cel Mare , Decebal , Burebista unde sunteti ca valorile nu sunt in tara sa ne apere :))
8
4
g***i si oieri sunteti pregatiti de tiktok-uri in care va arati jmekeria rusnacilor ? Aide plm
3
2
Acelasi lake, 4 comentarii. Cate ruble iei per comentariu bai slavule ?
9
3
Beliti poola toata
9
8
Trimiteti toti banii din PIB in Ukraine chiar nu se poate sa fim pe locul fundas ,ca Zele!Sa le dati cetatenie sa-i intrecem pe fratii lor n a zi de la Berlin care le dau cetatenie si le inmatriculeaza masinile doar sunt tot de la ei luate,ce mai conteaza provenienta marfii sau a sumelor de bani intrate pe teritoriul U.E.? NU ! SLAVA RAZABOI ! SLAVA OMUCIDERI! SLAVA EXTRATERESTRII,mai nou, CAND TOT CE NE DORIM ESTE LISTA CLIENTELEI CARE TRAFICA COPII ALATURI DE JEFFRERY EPSTEIN SI GHISLAINE MAXWELL! CINE ERAU CLIENTII?
13
12
Asa si?!?!ce plm treaba avem noi acolo?!vreti razbel?duceti-va dracului cu totii acolo si slujiti-l pe laba trista,piticu' porno!vedeti-va de treaba voastra,aia sint cu treaba lor!daca vreodata o sa se I timple ceva,sinteti primii care fugiti....astia mi catori de hindel!
15
8
MA DOARE IN PWLA DE UCRAINA!!! Azi este ziua in care romania se duce pe pwla si voi puneti prima stire despre ucraina!!!!??? Laturi infecte ce sunteti, sa muriti cu totii infipti in pwla lui zelenski! Sa ma kk pe mormantul vostru!
19
14

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510