REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.3° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
28.3° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Un nou parc industrial urmează să fie ridicat la Poarta Albă!

Un nou parc industrial urmează să fie ridicat la Poarta Albă!

Replica API 5 aprilie 2022 | 22:30 2499

Realizarea unui parc industrial reprezintă o zonă dedicată activităţilor preponderent industriale, însă şi de prestări servicii, de cercetare ştiinţifică, de birouri ori unor diverse antrepozite, care este situată de obicei în afara perimetrelor rezidenţiale. Crearea unui parc industrial implică în mod obişnuit asocierea uneia ori mai multor societăţi comerciale cu o autoritate publică locală. În viitorul apropiat, în județul Constanța, ar putea fi construit un nou parc industrial. Investitorul, Luchian Florin Costel, asociat în cadrul societății White Gate Industrial Park SRL, intenționează să construiască în intravilanul comunei Poarta Albă, în zona rezervată unităților de producție și depozitare, un parc industrial, după desființarea mai multor construcții existente.

sursa foto: White Gate Industrial Park

Dobrogea se află din nou în atenţia investitorilor. Cu puţin noroc, în viitorul apropiat, va fi construit un nou parc industrial. Unde anume? În comuna constănțeană Poarta Albă, în locul fostei Ferme de vaci, pe strada Coloniilor, numărul 13. Pentru început, afaceristul Luchian Florin Costel, administrator al societății White Gate Industrial Park SRL, intenționează să curețe terenul prin demolarea mai multor corpuri de clădire aflate într-o stare avansată de degradare.

Construcțiile care se doresc a fi desființate sunt într-o stare avansată de degradare, reabilitarea și ridicarea la standardele actuale ar aduce costuri foarte ridicate. Imobilele ce se se doresc a fi desființate se află în intravilanul comunei Poarta Albă, strada Coloniilor, numărul 13, reprezentând ,,Ferma de vaci Poarta Albă”, în suprafață totală de 93.165 de metri pătrați și este compus din 9 corpuri ce funcționau în trecut ca și grajduri. Terenul parcului industrial se află în proprietatea companiei de administrare .White Gate Industrial Park și dispune de următoarele facilități: energie electrică, canalizare, apă preluată atât din sistemul centralizat, cât și cu ajutorul unui puț forat pe amplasament.

Cine este Luchian Florin Costel?

Luchian Florin Costel este asociat în cadrul societăților Black Sea Booking SRL, Black Sea Shellfish SRL, The Ring Place SRL, Total Credit SRL și White Gate Industrial Park SRL. În cea din urmă menționată, Luchian Florin Costel apare alături de Nistor Marian Ionuț și Tănase Sebastian Liviu.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768