REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Un nou serial de senzație va fi lansat în curând. Anthony Hopkins, în rolul principal

Un nou serial de senzație va fi lansat în curând. Anthony Hopkins, în rolul principal

A.F. 18 iunie 2024 | 00:00 209

Un nou serial de senzație va fi lansat în curând, avându-l pe Anthony Hopkins în rolul principal. Acesta va interpreta un împărat roman. 

Un nou serial de senzatie va fi lansat in curand. Anthony Hopkins, in rolul principalAnthony Hopkins

Anthony Hopkins va apărea în curând pe micile ecrane în rolul împăratului roman Vespasian, fondatorul Dinastiei Flavilor și cel creditat cu salvarea imperiului într-o perioadă de turbulențe grave după moartea lui Nero.

Se preconizează că serialul va fi unul dintre cele mai urmărite ale acestui an. Cele 10 sezoane se bazează pe cartea de non-ficțiune cu același nume a scriitorului și jurnalistului american Daniel Mannix, care a servit și ca sursă de inspirație pentru filmul Gladiatorul.

Creatorul serialului este cineastul american Robert Rodat, cunoscut pentru titluri de top precum Saving Private Ryan, Thor: The Dark World și The Patriot.

Regizorul serialului este germanul Roland Emmerich, iar alături de Anthony Hopkins va juca și Iwan Rheon, cunoscut pentru rolul său din Game of Thrones.

„Roma în 79 e.n.: centrul Imperiului Roman este cel mai bogat oraș din lume și există un aflux puternic de muncitori sclavi din imperiul aflat în expansiune pentru a acapara lumea.

Populația romană – plictisită, neliniștită și tot mai violentă – este ținută în frâu în principal de două lucruri: mâncarea gratuită și divertismentul spectaculos, sub forma curselor cu care și luptelor cu gladiatori”, notează descrierea oficială.

Seriale care vor apărea pe Netflix în luna iunie 2024

Netflix, una dintre cele mai populare platforme de streaming din lume, are aproximativ 1 milion de abonați în România. În fiecare lună, platforma adaugă filme și seriale noi.

În iunie 2024, cel mai așteptat serial este Bridgerton, sezonul 3, partea a II-a. Iată alte câteva seriale care au apărut deja luna aceasta și ce surprize a mai pregătit Netflix pentru restul lunii:

Lupin, sezonul 4

The Witcher, sezonul 4

Stranger Things, sezonul 5

Money Heist: Korea, sezonul 2

The Crown, sezonul 7

Netflix pregătește și lansarea unor noi seriale originale, precum:

Shadow and Bone, sezonul 3

You, sezonul 5

Arcane, sezonul 2

Abonații pot aștepta cu nerăbdare și diverse documentare și filme originale care vor completa oferta din luna iunie, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677