REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Un nou târg de joburi cu firme constănțene, pentru persoanele din Ucraina 

Un nou târg de joburi cu firme constănțene, pentru persoanele din Ucraina 

A.F. 16 mai 2023 | 17:09 1381

Zeci de cetățeni ucraineni stabiliți pe litoral au o nouă oportunitate de a ocupa locuri de muncă disponibile pe plan local. Joi, 18 mai a.c., începând cu ora 9.00, Centrul Comunitaria din Constanța de pe bulevardul. I.C. Brătianu, nr. 5, găzduiește un nou târg de joburi dedicat persoanelor strămutate din Ucraina. 

Un nou targ de joburi cu firme constantene, pentru persoanele din Ucraina 

Evenimentul face parte din Programul desfășurat de Centrul pentru Resurse Civice (CRC) în parteneriat cu Asociația Firmelor Constănțene (AFCT) și cu sprijinul HIAS desfășurat în cadrul proiectului “Constanța pentru Ucraina” de la Centrul Comunitaria. 

Un nou targ de joburi cu firme constantene, pentru persoanele din Ucraina 

În cadrul acestei acțiuni, mai multe companii de pe litoral caută să angajeze personal în domenii precum curățenie, bucătărie, salon SPA, producție alimentară, producție industrială, șoferi și operatori utilaje. 

Un nou targ de joburi cu firme constantene, pentru persoanele din Ucraina 

Cu această ocazie, organizatorii deschid și un birou specializat cu program zilnic de 8 ore la care firmele pot apela pentru a angaja personal din rândurile cetățenilor ucraineni și pot obține acces la CV-uri eligibile.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acasa la ei acolo unde nu este razboi, sau sa se duca in tarile bogate, ca noi suntem mai saraci ca ei!
2
1
La muncă cu voi,până acum ați făcut figuri la cei care v-au ținut în cârcă cu lunile la rând. ce este în mână nu este minciună(vorbă r*mânească,de le la noi) translate this into ukranian please vreți marea cu sarea Să mă ierte Dumnezeu,dar așa nu,niște aroganți mofturoși care vor numai high life,litoralul are nevoie de oameni serioși nu de foflingari sociali
2
1
Ba hatere.. nu te mai offticta ca esti un ratat si nu esti in stare sa obtii nici macar in job de operator introducere si validare date.
2
3
Multa mwe cu kkt ucraina
4
2

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677