REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.7° Constanța Sâm., 5 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6873
17.7° Constanța Sâmbătă, 5 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6873
 

Un nou val de petrecăreți, în a doua zi a festivalului Neversea. Video

Un nou val de petrecăreți, în a doua zi a festivalului Neversea. Video

Andreea VLAICU 6 iulie 2024 | 00:00 3062

Zeci de mii de petrecăreți, atât din România cât și din străinătate, au ajuns la Constanța în a doua zi a ediției cu numărul șase a festivalului Neversea. Printre artiștii care au urcat pe Mainstage vineri se numără Maluma, Don Diablo, Mahmut Orhan, Gordo, Antonia și Alex Velea, Altego.

Un nou val de petrecareti, in a doua zi a festivalului Neversea. VideoMaluma

Cel mai așteptat eveniment de la malul mării, Festivalul Neversea, și-a deschis, joi, 4 iulie a.c., porțile pentru iubitorii de muzică, adunând zeci de mii de petrecăreți.

Video 1:

Video 2:

Festivalul Neversea are loc între 4 și 7 iulie, pe plaja Neversea din Constanța.

Un nou val de petrecareti, in a doua zi a festivalului Neversea. VideoDeliric

Altego a deschis mainstage-ul festivalului, urmat de Antonia și Alex Velea, Maluma, Gordo, Don Diablo. Răsăritul va fi prins la mainstage cu Mahmut Orhan.

Video 3:

Scena The Ark a fost deschisă de Slim Rocka, urmat de Satoshi, HVNDS, IDK, M.G.L., Deliric cu Silent Strike, iar ultimul care va urca pe scenă va fi Wilkinson.

Un nou val de petrecareti, in a doua zi a festivalului Neversea. Video

Maya Mar a fost cea care a deschis distracția pe scena Daydreaming, urmată de Julian M, Giz, Tooker Live, Sarah Kreis, Rampue Live, Shimza și Vintage Culture.

Video 4:

Pe scena Oasis Carnaval primul care a urcat a fost Andrew Maze urmat de Adrian Șaguna, Dj Mă-ta, Raluka&Proiectul Balkanic, Elena Gheorghe, MC Dylma&DJ Pappa M iar în final va urca pe scenă Deny.

Un nou val de petrecareti, in a doua zi a festivalului Neversea. Video

Festivalul Neversea are loc anul acesta între 4-7 iulie, pe plaja Neversea Beach din Constanţa, iar la eveniment sunt aşteptaţi peste 200 de artişti autohtoni şi internaţionali şi zeci de mii de spectatori.

Video 5:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
niste securisti nenorociti care au acaparat tot litoralul din constanta-centru si pun garduri sa nu mai poti sa cobori pe plaja! se plimba si construiesc cu tirurile! iar rezidentii au numai de suferit! nu inteleg cum primesc autorizatii sa faca asa ceva! traiasca securitatea! hai cu boabele
0
0
De ce la spui petrecareti?!
5
0
Loredana si Inna resapate . mai multi au fost in Bucuresti unde nu trebuie platita cazare la makkedoni si nici transport si mancare.
12
0
Un circ făcut pentru p rosti și proaste...toți "artiștii no mame".la prostime de ăștia le trebuie sa le bubuie boxele in creieri.
17
4
Anul ăsta e praf în ochi !
13
0
Festivalul prafuitilor, lipseste seful lor mazare
16
0

REPLICA


LOTO

6/49
473464012
5/49
191411341337
joker
152522311710