REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.2° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
31.2° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

Un oficial rus a cerut lovirea țintelor NATO din Marea Neagră: România e direct vizată!

Un oficial rus a cerut lovirea țintelor NATO din Marea Neagră: România e direct vizată!

A.F. 28 septembrie 2023 | 00:00 1111

Deputatul Dumei de Stat din partea regiunii Crimeea, Mihail Şeremet, a cerut ca avioanele de recunoaștere ale NATO și dronele strategice din Marea Neagră să fie declarate ținte legitimă de distrugere pentru coordonarea atacurilor ucrainene asupra Crimeei, transmite Agenţia RIA NOVOSTI, informează Rador Radio România.

Un oficial rus a cerut lovirea tintelor NATO din Marea Neagra: Romania e direct vizata!Mihail Şeremet, foto Profimedia

Potrivit afirmaţiilor deputatului rus, după sau în timpul zborurilor aeronavelor NATO deasupra Mării Negre, se întâmplă "lucruri ciudate": atacuri cu drone și rachete asupra Crimeii. Şeremet a ajuns la concluzia că dronele de recunoaștere ale NATO coordonează Forțele Armate Ucrainene, participând astfel la atacuri.

"Prin urmare, cred că toate avioanele militare de recunoaștere și dronele strategice ale țărilor NATO din Marea Neagră ar trebui declarate ținte legitime, trebuie distruse sau trebuie forțate să aterizeze" - a declarat deputatul rus.

Mihail Şeremet a propus, de asemenea, recunoașterea țărilor de la Marea Neagră care oferă spaţiul său aerian dronelor NATO drept parte la conflictul din Ucraina.

Amintim că pe 22 septembrie, armata ucraineană a lansat un atac cu rachete asupra comandamentului Flotei Mării Negre din Sevastopol. Guvernatorul orașului, Mihail Razvozhaev, a fost primul care a raportat incidentul. Potrivit informaţiilor Ministerului rus al Apărării, un militar rus este dispărut. Șeful Crimeii, Serghei Aksionov, a subliniat că mai multe rachete de croazieră au fost respinse deasupra peninsulei. Analistul militar Igor Korotcenko a declarat că în timpul unui atac cu rachete asupra comandamentului Flotei Mării Negre din Sevastopol, o aeronavă americană de recunoaștere monitoriza funcționarea sistemelor rusești de apărare antiaeriană. În perioada acţiunilor active aceasta s-a aflat în zona de patrulare din România, relatează Rador Radio România. Amintim că, înainte de aceasta, Şeremet a declarat că autoritățile Marii Britanii, echipând Ucraina cu rachete cu rază lungă de acțiune, provoacă declanșarea unui război nuclear.

Partea românească, vizată direct

De mai multe săptămâni, transportatorii de cereale din Ucraina au început să îşi adăpostească navele pe partea românească a braţului Chilia în timpul nopţii, informează agenţia de presă DPA care îl citează pe Florin Vizan, directorul Administraţiei Porturilor Maritime Constanţa, conform Agerpres.

Potrivit lui Florin Vizan, diplomaţi din Uniunea Europeană şi SUA au negociat această măsură de protecţie cu autorităţile române şi ucrainene în luna august, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am citit si in stele dar si in urina ca un rus vrea sa atace Marea Neagra de jos in sus cu un submarin galben si comandat de Paul McCartney (the real one pentru cine cunoaste).Sa ne prajim la nucleara pana nu vine Trump ca cine stie ce face nebunul ala ,poate ii baga la puscarie!
8
4
Încet dar sigur al treilea război mondial se apropie Dacă rușii aruncă nucleara nici furnica numai trăiește Cel mai periculos animal al planetei e rusul
9
9
Hahaha! Ii doare pe orcii rusi pana la lacrimi! Sunt constienti ca in caz de razboi mondial, nu mai ramane rus sau chinez in viata pe Pamant. Se agita si ei "saracii", pentru propaganda interna, pentru a tine betivii rusi "domestici", sa nu cumva sa incerce revolutie sau ceva de genul. Ce, credeti ca PRIGOJIN a fost trecut pe "linie moarta" printr-o intamplare? Totul a fost planificat, pana si pseudo-rebeliunea. Prigojin eliminat cu cateva zile inaintea arestarii lui TRUMP? (pentru cunoscatori). Stiti prea bine ca absolut toate nenorocirile care se intampla in prezent se datoreaza MANDATULUI LUI TRUMP si trolilor rusi din FABRICA DE TROLI DIN SAINT PETERSBURG, care prin manipulare l-au facut pe TRUMP presedinte al SUA, pacalind trumpii alientati pasionati de OZN-uri. Fix precum au facut la BREXIT. Fix precum fac rusii prin agenti rusi GEORGE SIMION / SOSOACA in prezent in Romania cu AUR - SOS sau cu SOR in Moldova, LePen-isti in Franta(vestele galbene) / fascisti in italia (Meloni) etc
42
5

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699