REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Lun., 2 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6840
18.4° Constanța Luni, 2 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6840
 

Un patron de restaurant, despre părinții care își schimbă copiii de scutec, în local: „Niște împuțiți“ Video

Un patron de restaurant, despre părinții care își schimbă copiii de scutec, în local: „Niște împuțiți“ Video

A.F. 16 august 2024 | 20:55 2163

Într-o eră în care rețelele sociale devin platforme de exprimare a frustrărilor cotidiene, un patron de restaurant a aprins un adevărat val de controverse pe TikTok, după ce și-a împărtășit oful legat de comportamentul unor părinți care își schimbă copiii de scutec direct  la mese, în localul său. Acesta nu s-a ferit să își exprime indignarea, catalogându-i drept „niște nesimțiți și niște împuțiți”.

Un patron de restaurant, despre parintii care isi schimba copiii de scutec, in local: „Niste imputiti“ Video

Proprietarul unui restaurant a reacționat pe rețelele de socializare, după ce a observat mai mulți părinți schimbând scutecele copiilor în interiorul localului său. Bărbatul a distribuit un mesaj ferm adresat celor care procedau astfel, subliniind că nu consideră această practică ca fiind acceptabilă.

 În mesajul său, acesta nu s-a ferit să folosească termeni duri, catalogând astfel de comportamente drept "nesimțire" și "rușine", atât pentru ceilalți clienți, cât și pentru personalul care se străduiește să mențină un mediu decent și curat pentru toți vizitatorii.

Patronul a observat faptul că mulți dintre clienții săi nu respectă normele de bun simț și, în loc să utilizeze baia sau să se retragă într-un loc mai privat, aleg să-și schimbe copiii direct la mese. Acesta consideră că un astfel de comportament este complet inacceptabil într-un restaurant, unde atmosfera trebuie să fie plăcută și confortabilă pentru toată lumea.

„Acest video este făcut special pentru părinții ăia nesimțiți, care nu pot să vă numesc în alt fel, decât niște nesimțiți și niște împuțiți. Nu ai cum să îți schimbi copilul într-un restaurant, să-l pui pe scaune, să-l schimbi de scutec, după care să umbli cu scutecul plin de c#@#t prin tot restaurantul, să te duci cu el la baie.

Există o baie unde îți schimbi copilul, sau te duci cu el în mașină. Sau te duci dracu acasă, unde vrei tu. Este un loc public, un restaurant. Nu ai cu cum să schimbi copilul de căcat și să creezi disconfort la toți clienții de la toate mesele, inclusiv la personalul restaurantului, care el se chinuie să mențină curățenia în restaurant.

Sunteți niște nesimțiți și niște împuțiți. Stați dracu acasă, dacă nu știți să vă comportați în societate!”, a transmis patronul restaurantului, într-un filmuleț publicat pe rețelele de socializare, scrie realitatea.net.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
INDIVIDUL CU BARBA CA DE POPA, ESTE PATRONUL CARCIUMEI ???ASTA ESTE OM???SAU ANIMAL PREISTORIC...MAI NENE...SA MA KAK PE BARBA TA,...PORCULE...
2
12
@CTIN Esti imbecil amice, patronul nu este obligat sa plateasca pentru nicio amenajare. Bunul simt si cei 7 ani de acasa sunt mai important, nu bazaconii, pe urma o sa vreu si transvestitul o baie a lui, cei cu caini o baie amenajata a lor etc etc.
13
2
imputit esti tu. daca ai observat asta, ai amenajat un loc in toaleta femeilor ptr asta? tu nu ai fost copil, ci pui de urangutan.
0
19
Omul are dreptate. Vacile nesimtite care fac asta in restaurant sa stea acasa, pentru ca nu le poti cere sa invete sa se comporte civilizat inzr-un loc unde lumea vine sa manance.
18
2
Preturi de k*t, comportamente de k*t. Merita si restaurantele multe batai de cap la ce preturi au.
4
18
Ce cauta bebelușii la restaurant? Părinții sa hrănească copii acasă. Chiar ca sunt nesimțiți. Dacă mai pui ca cei mici plang locul acela nu e restaurant ci creșă.
32
3
Are dreptate. Rahatul tot rahat e, chiar dc e de bebelus.
40
2
Il inteleg, nici mie nu imi place sa vad sau sa miros asta cand mananc. Eu cand imi schimbam fetele de scutec mergeam in baie, le stergeam, le schimbam si ma intorceam inapoi la masa cu ele schimbate, e mai civilizat asa, totusi acolo sunt oameni care mananca.
38
3

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516