REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
22.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Un patron de sală de fitness a bătut măr un client

Un patron de sală de fitness a bătut măr un client

Replica API 1 aprilie 2022 | 22:46 2711

Lucian Denisov a fost condamnat la pedeapsa de 150 zile-amendă, în cuantum de 15.000 lei, sub aspectul săvârşirii a infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Lucian Denisov, patronul sălii de fitness Luci’s GYM din Tulcea, a fost acuzat că l-a bătut pe A.B., chiar în sala de fitness pe care o deține, în urma unor discuții contradictorii, aplicându-i acestuia mai multe lovituri cu pumnul în zona feței, provocându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare îngrijiri medicale timp de 12-15 zile. Sentința a fost dată de Judecătoria Tulcea, pe 21 martie 2022 și nu este definitivă. Menționăm că agresorul este polițist.

Cum s-a petrecut incidentul

Potrivit anchetei, victima a ajuns la sala de forță, pe care o frecventa de cîteva luni. După câteva momente, Lucian Denisov a început să facă glume pe seama lui, spunându-le celor care îl însoțeau că este mic si niciodată nu va reuşi să ridice greutăți mai mari. După ce victima a avut un scurt conflict verbal cu agresorul, acesta i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnul in zona feței, respectiv a ochiului drept. După ce a fost salvat de către o altă persoană care a intervenit, victima s-a dus la vestiar. Aici, Lucian Denisov a venit după el și i-a mai aplicat câteva lovituri în zona abdomenului și în zona feței, fiind salvat tot de către acel tânăr care l-a salvat și prima dată. Apoi, și-a luat hainele și a plecat la Spitalul de Urgență Tulcea unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. În urma loviturilor, agresorul s-a ales și el cu o fractură la mâna stângă.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Tulcea au reținut cu privire la împrejurările și modul de comitere a infracțiunii, precum și mijloacele folosite, faptul că materializarea concretă a acțiunii inculpatului relevă o gravitate relativ ridicată, aceasta circumscriindu-se evaluării efectuate la nivel abstract de către legiuitor, prin norma de incriminare. Astfel, inculpatul a săvârșit fapta cu violență, aplicând persoanei vătămate mai multe lovituri la nivelul feţei, prin lovire cu pumnii, ceea ce denotă o periculozitate sporită a acestuia. Starea de pericol este evidentă având în vedere îndrăzneala inculpatului de a agresa victima într-un mod atât de violent, în sala de forţă care aparţine inculpatului şi în care-pe bază de abonament-persoana vătămată se antrena.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa te vad la penitenciar,poate acolo ineveti bunul simt
1
0
stele de iarmaroc !
0
0
Mai degraba sunt impresionati pitiponcii si cocalarii.
1
0
alimentatie sanatoasa cu prafuri si steroizi sa faci muschi sa impresionezi pitipoancele la plaja ai? sictir ma!
0
0
Minte sanatoasa in corp sanatos Alimentatie sanatoasa si sportul sunt 2 elemente esentiale pentru un corp sanatos.
1
0
Antrenati-va creierul, nu muschii narcisistilor. Conteaza ce scoti pe gura nu cat impingi la piept.
1
0
E gardian la penitenciar, de unde cacat l-ati facut politist? Este aproape semianalfabet
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768