REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.1° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
24.1° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Un pervers din Tulcea amenință minore că le bagă în butoi și le dă foc

Un pervers din Tulcea amenință minore că le bagă în butoi și le dă foc

Replica API 14 februarie 2022 | 23:12 7556

Ștefan Cristian Pavlov, din Tulcea, dornic de senzații tari, a creat pe Instagram un grup numit ”Fetițe și băieței” în care a adus 7 minore de 13 ani, pe care le cunoștea, inculpatul locuind vizavi de școala unde învățau fetele. Astfel, inculpatul a urmărit obținerea de satisfacții de natură sexuală, din distribuirea către minore a mai multor materiale cu această tentă (mesaje indecente, poze nud, filmulețe), precum și din reacțiile minorelor manifestate la primirea materialelor.

Ștefan Cristian Pavlov

Magistrații din cadrul Judecătoriei Tulcea au decis condamnarea inculpatului la 1 an și o lună de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și influențarea declarațiilor. Sentința a fost dată pe 7 decembrie 2021 și nu este definitivă, pe 10 martie 2022 urmând a se judeca apelul.

Cum a procedat inculpatul

Prin intermediul contului "pavlovstefancrist", în cursul lunii ianuarie 2020, inculpatul a creat grupul denumit fetițe și băieței pe rețeaua de socializare Instagram, respectiv a transmis mesaje în privat, către șapte minore în vârstă de 13 ani pe care le cunoștea personal, acesta locuind vizavi de școala frecventată de minore. Prin intermediul acestui grup cât și prin mesajele transmise în privat, inculpatul a urmărit obținerea de satisfacții de natură sexuală, prin distribuirea către minore a mai multor materiale cu această tentă (mesaje indecente, poze nud, filmulețe), precum și din reacțiile minorelor manifestate la primirea materialelor, astfel că acesta a procedat la mijloace de constrângere morală exercitate asupra minorelor prin care să le determine să mențină legătura cu acesta, să primească în continuare mesajele acestuia, le-a abordat pe stradă, respectiv le-a reintrodus pe grup și le-a transmis mesaje cu caracter amenințător atunci când acestea l-au blocat ori au părăsit grupul.

Inculpatul a amenințat fetele

Pentru că unele fetele au intenționat să sesizeze poliția, inculpatul le-a amenințat că vor păți ca fetele din cazul de la Caracal, adică le va băga într-un butoi și le va da foc. Urmare a perchezițiilor informatice s-au găsit mesaje de genul: ” vă ajut eu să nu mai aveți menstruație; dacă mergeți la poliție vin seara la voi să vă dau limbuțe; dacă mergeți mâine jur că vă răpesc și vă violez; abia aștept să ne vedem mâine la școală; vă iau pe rând, fetițele, nu de la școală odată, stați calme, Dincă e mic copil pe lângă mine; vă dau foc în butoiul cu benzină; abia aștept să aveți toate destinul Luizei și al Alexandrei.”

Bărbatul este labil emoțional

Din Adresele nr. 1821/29.01.2020 și nr. 1822/29.01.2020 ale Spitalului Județean de Urgență Tulcea a reieșit că inculpatul nu a fost internat în secția de psihiatrie anterior, iar prin Raportul de expertiză medico-legală psihiatrică nr. 21/29.01.2020 întocmit în prezenta cauză de Serviciul Medico-Legal Județean Tulcea, s-a constatat că inculpatul, care suferă de tulburare de personalitate mixtă și care a comis faptele cu discernământ, prezintă orientări spre superioritate în comportament, tinzând a se pune în valoare cu orice preț și a ignora dorințele nevoile, drepturile celorlalți, fiind labil emoțional - în sensul că prezintă o timiditate exagerată pe de o parte, iar pe de alta excitabilitate excesivă greu controlabilă în sfera emoțională.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnul judecator va avea alta parere asa ca el ar trebui bagat la jgheab !
6
0
trebuie sa ii dam noi foc monstrului, sa facem un bine copiilor nostri
7
1
IN BUTOI...ADUNAREAAAAA.
9
1
i-ati luat gatul idiotului?
10
1
Daca fura 2 porci ii dadea 4 ani . . .
9
1
ba perversule,da-i foc lui mata!
8
1
Adica un labagiu
9
0
si carat de muste in verca
7
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303