REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 2 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6840
27.4° Constanța Luni, 2 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6840
 

Un pistol a fost găsit întâmplător de un bărbat într-o pubelă

Un pistol a fost găsit întâmplător de un bărbat într-o pubelă

Deria ISLEAM 9 august 2024 | 12:14 843

Un bărbat din Galați a găsit, întâmplător, un pistol într-o pubelă. La primele verificări ale polițiștilor, aceștia au descoperit faptul că arma nu figurează în bazele de date.

Un pistol a fost gasit intamplator de un barbat intr-o pubela

Armă de foc găsită la pubelă

O armă de foc a fost găsită de un bărbat în vârstă de 57 de ani, în spatele unei farmacii din Galați. Pistolul de calibrul 22 LR avea și patru gloanțe în încărcător.

După ce a ajuns acasă, bărbatul a alertat poliția. Autoritățile s-au deplasat la domiciliul acestuia și au constatat că cele sesizate se confirmă. Din primele verificări, s-a constatat faptul că arma nu figura în bazele de date din România.

„Polițiștii s-au deplasat la domiciliul bărbatului, ocazie cu care au constatat că cele sesizate se confirmă, în sensul că acesta deținea, în apartamentul în care locuiește, un pistol de calibru 22LR și un încărcător cu 4 cartușe”, a transmis IPJ Galați.

Un tunel de 220 de metri a fost descoperit întâmplător lângă o bancă....

A fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. „Cercetările au fost preluate de către polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, a anunțat IPJ Galați.

Localnicilor le este greu să creadă că s-a putut găsi așa ceva chiar în orașul lor. „Mi se pare stupidă chestia asta, adică cine, cum şi ce fel? E posibil să fi vrut cineva să scape de el”, a declarat un localnic, potrivit Observator News.

„Să-l fi aruncat cineva după ce l-a folosit? Nu aş crede. Ori că a fost furat, ori că…. ceva dubios este”, a mai declarat un rezident pentru sursa citată.

Alt pistol găsit în mașina unui gălățean

Autoritățile au efectuat percheziții în mașina unui bărbat în vârstă de 29 de ani. Acesta se află la momentul respectiv arestat preventiv, fiind suspectat de viol. În torpedoul mașinii parcate pe strada Laminoriștilor, Galați, a fost găsit un pistol cu glonț de calibru 6,35mm, care avea în încărcător 5 cartușe.

Din verificările polițiștilor a reieșit faptul că bărbatul nu figurează ca deținător legal de arme și muniții letale sau neletale. Autoritățile au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, conform fanatik.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
numai de bine din moldova de jos.
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516