REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
22.4° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Un pod reabilitat recent s-a prăbușit cu tot cu mașini. Video

Un pod reabilitat recent s-a prăbușit cu tot cu mașini. Video

Replica API 9 iunie 2022 | 16:01 2511

O persoană a fost rănită după ce podul de la Luțca de peste Siret, din județul Neamț s-a prăbușit. Pe construcția reabilitată în noiembrie 2021 traversau în momentul prăbușirii un camion și o autoutilitară.

Irina Pop, purtător de cuvânt ISU Neamț: „Am fost solicitați în această după-amiază prin apel la 112 să intervenim la un accident ce s-a produs în comuna Sagna. Am fost înștiințați de faptul că o parte din podul ce face legătura între localitățile Sagna și Luțca s-a prăbușit. Pe pod în momentul producerii evenimentului se aflau un autocamion încărcat cu balastru și o autoutilitară.

În urma evenimentului, a rezultat o victimă, un bărbat de 56 de ani ce a fost scos din interiorul autocamionului de către participanții la trafic. Acesta a fost preluat de echipajele medicale pentru îngrijiri medicale. Ulterior a fost preluat de echipajul SMURD de terapie intensivă pentru a fi transportat la o unitate spitalicească din municipiul Roman în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. Persoana este în stare conștientă. Nu sunt alte victime”, potrivit digi24.

Video:

sursa video: Neamt.Press

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine l-a facut sa il faca din nou din bani lui binenteles si cu garantie de data asta,asha nu se mai poate vine oricine da o buleala ia bani de la stat si in cazul in care lucrarea lui nu este buna pe el nu il intereseaza.
0
0
Problema vine ca de obicei de la spaga. 10% din total pleaca la presedintele judetean Neamt de la inceput plus ciment sau beton pentru casa,ca doar nu e sa stea ca pulimea in apartament de 2 camere. Ceilalti micimani care mai pun o semnatura sau o stampila mai ciupesc si ei inca 20 - 25%. Mai fura si constructorii din santier, materiale de constructii in schimb cu tuica, vodca etc cam inca 25%. Asa ca nu mai ramane mare lucru pentru pod, daca se darama si crapa cativa pulifrici se mizeaza pe clementa si mila beneficiarilor de pensii speciale care dau cu suspendare. Citat.
1
0
au furat ciment,cabluri,utel beton,tot.plus incompetenta.rezulta oameni morti.multumim psd!
0
0
Se construieste si se repara in draci de catre ingineri banuiti sau cu plagiate
0
0
asa o sa fi si la noroivodari unde au incarcat podul cu o placa de beton de sute de tone doar ca sa-si traga famiglia niste bani, s-a depasit capacitatea structurii si inca nu-s zapezi si gheturi care in anumite conditii de vant mai adauga cateva sute de tone, un inginer care a lucrat la pod a zis ca va fi ca la italieni peste max 10 ani va pica ptr ca s-a furat in draci de la picioare si temelie pe vremea comunistilor doar nu credeati ca e un sport nou
0
0
Au uncarcat peste norme camioanele Lacomia au connstruit podul la limita Lacomia au marit spaga Lacomia iar calitatea materialelor a fost redusa Lacomia PUNCT
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513