REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.7° Constanța Mie., 17 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6793
26.7° Constanța Miercuri, 17 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6793
 

Un polițist a fost prins chiar în timpul serviciului la volan cu o alcoolemie uriașă

Un polițist a fost prins chiar în timpul serviciului la volan cu o alcoolemie uriașă

Georgiana BOGLEA 23 iunie 2024 | 09:50 1100

Circ în Inspectoratul de Poliție Județean Iași! Un agent a fost „turnat” de colegi după ce a fost prins beat la volan. Cazul șocant vine din localitatea Hârlău. Agentul s-a ales cu dosar penal și riscă să își piardă funcția pentru alcoolemia uriașă cu care a prins chiar pe tura sa. 

Un politist a fost prins chiar in timpul serviciului la volan cu o alcoolemie uriasa

Totul s-a întâmplat după ce agentul ar fi plecat de la sediu cu mașina personală la un restaurant în timpul programului. Când a vrut să se întoarcă, a fost tras pe dreapta și testat cu aparatul alcool test din care a rezultat o alcoolemie foarte mare. 

Acesta a fost condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de probe biologice. 

„La data de 20 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hârlău, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autoturism care se deplasa în orașul Hârlău. La volanul mașinii a fost identificat un bărbat de 44 de ani, din orașul Hârlău. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală, în vederea prelevării de probe biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Având în vedere că persoana este angajată a Inspectoratului de Poliție Județean Iași, facem precizarea că la nivelul unității au fost dispuse verificări prin Biroul Control Intern. Totodată, Inspectoratul de Poliție Județean Iași se delimitează ferm de orice activitate care nu este în concordanță cu legea. Indiferent de calitatea persoanei care încalcă prevederile legale, se vor lua toate măsurile prevăzute de lege”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Potrivit presei locale, polițistul ar mai fi fost prins beat la volan și în anul 2022. Acesta s-a bătut cu fratele său într-un bar din Hârlău. După incident, a venit la serviciu cu un ochi vânăt, conform realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos -----> use.my/arctrum
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510