REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un polițist a șicanat în trafic un șofer, pe motiv că mergea prea încet. Video

Un polițist a șicanat în trafic un șofer, pe motiv că mergea prea încet. Video

Andreea VREJOIU 26 aprilie 2023 | 00:00 2603

Este anchetă internă în cadrul Inspectoratului de Poliție Cluj, după ce au apărut imagini cu o șicanare în trafic. Unul dintre protagoniști ar fi fost chiar un polițist aflat în timpul liber.

Un politist a sicanat in trafic un sofer, pe motiv ca mergea prea incet. Video

Scenele agresive din trafic au avut loc în apropiere de orașul Huedin pe o porțiune de drum plină de curbe. Șoferul agresiv ar fi fost agent de poliție și aparent s-ar fi enervat pentru că alt conducător auto circula prea încet, informează stirileprotv.ro.

Bărbatul a început să șicaneze restul șoferilor și să execute manevre periculoase, care ar fi putut provoca oricând o tragedie. De la frânări bruște, la încălcarea marcajelor longitudinale continue ori conducere pe contrasens, omul legi pare să nu țină cont de reguli.

La un moment dat, bărbatul este surprins în timp ce îi frânează brusc în față unui șofer, încalcă marcajelor longitudinale continue și conduce pe contrasens, fără să țină cont de nicio lege de circulație

Astfel de manevre sunt extrem de periculoase, spun instructorii de conducere defensivă.

Dani Ungur, instructor conducere defensivă: „Se putea solda cu o victimă sau mai multe. Un accident destul de grav prin pierderea aderenței și controlului mașinii. Ieșirea în decor sau impactul cu un camion de pe contrasens. Doamne ferește!”

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai se poate spune nimic, ați spus că e polițist! Ajunge.
0
0
jjegul de ppolitist,drojdia tarii,cu rabla aia de opel a iesit la omorit oameni.asa l.a invatat ma.sa analfabeta si ttaranoii care l.au crescut cu origine sanatoasa pe acest mirlete.daca.i vedeti masina prin vama,lasati.i o semnatura cu cheia pe ea.asa pricep vvitele!
0
0
Jegosii astia de clujeni au ajuns sa se creada atat de smecheri de parca ei au pus coada la pruna!
0
0
un retardat si un mutalau!
0
0
sa nu uiti Niciodata ca nu vei fi nimic mai mult decat un KKT cu OCHI!!! trollu dracu!!!
2
3
Garide retard, dacă boul stătea pe banda 1,la ora asta nimeni nu vorbea despre acest subiect, și punct iar lecțiile să le dai altcuiva,vă puneți camere incitati și după vă dați victime, ce trebuia sa depășească pe dreapta pentru un p***t, ca el ca voi care nu știți regulile de circulație, prima bandă este de somn, banda 2 este de mers normal pentru cei ce nu dorm ,și fluidizarea traficul.Garide retard, cine era să provoace un accident trebuia să depășească prin dreapta. Așa trebuia ala să doarmă și noi trebuie să depășim prin dreapta, așa scrie la lege
4
6
Nea Popescu Ion, înțeleg că ești retard, dar uite cum stă treaba: Polițistul e polițist în primul rând. Dacă îi dădea o lecție mocofanului, trebuia să penduleze și să fâneze doar o dată, dar polițistul se vede că e bolnav psihic după cum se comportă, poate nici nu e din cauză că stătea ăla pe a doua bandă poate că avea ceva cu el. Eu când văd din ăștia care dorm în fața mea, trec pe prima bandă , merg 10 secunde (pentru a nu fi considerată depășire) și o calc tare (de obicei nu sunt mașini pe prima bandă când te țin pe loc melci din aștia pe a doua).
9
2
Un sut in fund si trimis la plimbare pe acest j***s ordinar posibil criminal . IDIOTUL ASTA PUTEA SA PROVOACE UN ACCIDENT IN CARE PUTEAU SA CADA VICTIME NEVINOVATE . Nu are ce sa caute in politie daca il lasa nervi .
10
0
Pulitistul trebuie sa raspunda pentru faptele sale insa trebuie sa recunoastem ca sunt pline drumurile de mutalai care abia se taraie si ar face mai bine sa stea acasa sau sa-si ia biciclete!
9
2
verificati daca are politistulasigurare,itp,plata rovignetei,geamurile cu folie pe Talon!pariu ca n.are,cine sa.i controleze,ei intre ei???
9
0
Mai Schumaker de mai jos ca cimitirele sunt pline de alde voi
7
3
Toți Jegoșii care merg pe banda 2,cu 30 trebuiesc pedepsiți cu suspendarea permisului de conducere pentru ca încurcă traficul rutier, așa scrie la lege. Boul care nu știe că sunt două benzi de mers, el merge pe banda 2,trebuia să îi spargă capul, poate așa îi venea mintea, cel care incinta nu este vinovat, vinovat este cel care este provocat, tipic romanesc, Țara de c***t. Mulțumesc
9
24

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510