REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Dum., 8 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6846
22.4° Constanța Duminică, 8 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6846
 

Un polițist aflat în timpul serviciului a fost luat pe capotă de un șofer beat și fără permis

Un polițist aflat în timpul serviciului a fost luat pe capotă de un șofer beat și fără permis

A.F. 8 septembrie 2024 | 17:25 976

Serviciul Rutier Tulcea a fost sesizat, la data de 6 septembrie a.c., ora 19.54, cu privire la faptul că un polițist, în timp ce se afla în serviciu, cu autospeciala inscripționată, ar fi fost accidentat de un autoturism, condus de un bărbat, de 22 de ani, care, ulterior a părăsit locul accidentului. 

Un politist aflat in timpul serviciului a fost luat pe capota de un sofer beat si fara permis

Din primele verificări a rezultat că echipajul de poliție rutieră din cadrul Poliției Orașului Măcin, întrucât existau indicii că autoturismul în cauză are valabilitatea plăcuțelor cu numărul provizoriu expirată și deținătorul autoturismului nu deține permis de conducere, a efectuat semnal acustic și luminos de oprire.

Inițial, autoturismul în cauză a oprit pe sensul opus de deplasare în afara carosabilului, iar când polițistul a coborât din autospecială, conducătorul autoturismului s-a pus în mișcare și, întrucât polițistul nu a avut timpul suficient să se retragă în autospecială, a fost luat pe capota motor a autoturismului și  proiectat pe carosabil, suferind leziuni și contuzii la membrele superioare și inferioare.

Polițistul a fost preluat de un echipaj de ambulanță și transportat la o unitate medicală, pentru investigații.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă formată din polițiștii Poliției Orașului Macin, Serviciului Rutier, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciul Criminalistic.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, a fost identificat și depistat bărbatul de 22 de ani.

Acesta a fost condus la sediul unității de poliție, în vederea continuării cercetărilor.

Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, precum și cu aparatul pentru depistarea substanțelor pshioactive, rezultatul fiind negativ.

La data de 6 septembrie 2024, în urma administrării probatoriului, față bărbatul cercetat pentru săvârşirea infracțiunilor de ultraj, conducerea unui autoturism neînmatriculat şi conducerea unui autoturism fără permis de conducere, procurorul a dispus prin ordonanță reţinerea, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de 7 septembrie 2024, să fie prezentat instanţei, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Update:

Șoferul a fost arestat preventiv pentru 30 zile

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acești borfași internaționali...Sa nu mai ia permis niciodată în viața lui.
1
2

REPLICA


LOTO

6/49
3417262547
5/49
153224403139
joker
22178279