REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un polițist de frontieră din Giurgiu, dispărut de o lună, căutat și la Constanța

Un polițist de frontieră din Giurgiu, dispărut de o lună, căutat și la Constanța

Victor ROTARU 11 aprilie 2023 | 00:00 3986

Un tânăr polițist de frontieră din Giurgiu, Andrei Daniel Negoi, este dat dispărut de către autorități de aproape o lună de zile. Acesta este căutat în toată țara, dar și la Constanța, acolo unde ar fi fost văzut ultima dată, într-un magazin de pe strada Unirii.

Un politist de frontiera din Giurgiu, disparut de o luna, cautat si la ConstantaAndrei Daniel Negoi

Andrei Daniel Negoi, în vârstă de 23 de ani, este dat dispărut de pe 17 martie. Acesta lucra ca polițist de frontieră în Giurgiu. Potrivit ziarelor locale din Giurgiu, Andrei Daniel Negoi ar fi fost dependent de jocurile de noroc, mai mult decât atât, familia a descoperit că după ce a ajuns în Capitală, pe 15 martie, polițistul de frontieră şi-ar fi amanetat autoturismul pentru a face rost de bani. Pe 15 martie fiind ultima convorbire a familiei cu Andrei.

A doua zi, pe 16 martie, la 9 dimineața, familia a încercat să-l contacteze din nou, dar acesta avea telefonul închis. Acum, un tânăr a lansat un apel către oricine poate da mai multe informații despre prietenul lui, susținând că Andrei Daniel Negoi ar fi fost văzut ultima dată în Constanța, în zona Faleză Nord, pe strada Unirii, în incinta unui magazin.

Un politist de frontiera din Giurgiu, disparut de o luna, cautat si la ConstantaAndrei Daniel Negoi

Ce spune IPJ Giurgiu

Polițiștii din cadrul I.P.J. Giurgiu efectuează verificări în vederea depistării unui tânăr, de 23 de ani, dispărut din municipiul Giurgiu. La data de 17 martie a.c., ora 11.00, polițiștii din cadrul I.P.J. Giurgiu au fost sesizați direct, de către o femeie, cu privire la faptul că, fiul său, NEGOI ANDREI DANIEL,  de 23 de ani, ar fi plecat de la domiciliul său, din municipiul Giurgiu și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1.90 metri, aproximativ 98 de kilograme, ochi căprui, păr șaten tuns scurt, față ovală, urechi mari, bărbie ascuțită, barbă tunsă scurt, început de calviție. Îmbrăcăminte: pantaloni de culoare neagră din stofă, geacă de fâș de culoare bleumarin, teniși de culoare neagră.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.” au transmis reprezentanții IPJ Giurgiu.

De asemenea, și reprezentanții Poliției de Frontieră Giurgiu au formulat un punct de vedere după dispariția lui Andrei Daniel Negoi, inspectorul de poliție Raluca Pertronela Stan, purtătorul de cuvânt al ITPF Giurgiu declarând: „În data de 17 martie, s-a constatat că un agent de poliţie de frontieră încadrat la  Sectorul Poliției de Frontieră Giurgiu – compartiment ture serviciu nu s-a prezentat la serviciu. Întrucât acesta nu a putut fi contactat pe telefonul personal, s-a luat legătura cu membrii familiei, rezultând faptul că a fost sesizată dispariţia acestuia organelor de poliţie care fac verificări în acest sens. Agentul este absolvent al Şcolii de agenţi de politie de frontieră promoția 2020, iar din anul 2021 îşi desfășoară activitatea la Sectorul Poliției de Frontieră Giurgiu – compartiment ture serviciu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E la magnum joacă palatele!! Adica PAKANITEASh adica LOLITEASh
0
0
Psihologic se mai dă sau nu mai trebuie? Ca am impresia ca cine vrea sa se sinucidă se angajeaza in MAI.
5
1
Iese el la iveală când îi vine pensia nesimțită. La Mangalia un fost polițist de frontieră Ozzy s-a făcut politician, a găsit niște proști să îl voteze și a ajuns consilier. Se descurcă ei că sunt obișnuiți cu adunatul.
3
2
GREU DE GASIT....DACA NU PURTA ...BARBA..POATE ERA DE GASIT..ACUM TOTI POLTISTII POARTA ...BARBA...DAR DE CE???SUNTETI TOTI IN ...DOLIU??? SA VA FIE ...RUSINICA...BARBOSILOR...ASTA DA TINUTA DE POLITIST...
14
5
GREU DE GASIT....DACA NU PURTA ...BARBA..POATE ERA DE GASIT..ACUM TOTI POLTISTII POARTA ...BARBA...DAR DE CE???SUNTETI TOTI IN ...DOLIU??? SA VA FIE ...RUSINICA...BARBOSILOR...ASTA DA TINUTA DE POLITIST...
11
6

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510