REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Sâm., 7 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6845
20.4° Constanța Sâmbătă, 7 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6845
 

Un polițist de la Secția 5 Constanța a rupt în bătaie un bărbat, chiar în sediul secției

Un polițist de la Secția 5 Constanța a rupt în bătaie un bărbat, chiar în sediul secției

Virgil STOIAN 7 septembrie 2024 | 00:00 546

Un polițist de la Secția 5 de Poliție Constanța are probleme... penale, după ce ar fi agresat un scandalagiu. Valentin Șerban Adelin, căci despre el este vorba, a fost dat pe mâna procurorilor, care l-au trimis în judecată. Omul legii l-ar fi bătut pe un bărbat chiar pe holul instituției, cu bastonul, dar și cu pumnii și picioarele. Victima fusese adusă în secție pentru a fi amendată, după un scandal.

Un politist de la Sectia 5 Constanta a rupt in bataie un barbat, chiar in sediul sectiei


Potrivit rechizitoriului, victima a fost sunată de concubina nepotului său, care i-a solicitat să se deplaseze la magazinul la care era angajată ca vânzătoare, întrucât avea un conflict verbal cu acesta din urmă. Victima a recunoscut că la momentul la care s-a deplasat la locație consumase băuturi alcoolice, însă a susținut că era stăpân pe acțiunile sale. La fața locului a constatat că nepotul său se certa cu concubina, în apropiere aflându-se și unul dintre copiii celor doi. La un moment dat, întrucât ,,a făcut un gest” în direcția concubinei nepotului, fără însă a o agresa în vreun fel, a fost imediat trântit la sol de un lucrător de poliție pe care nu îl cunoștea anterior. Polițistul i-ar fi aplicat la momentul respectiv și mai multe lovituri, inclusiv o lovitură cu pumnul în zona capului. Imediat, în sprijinul polițistului a intervenit și lucrătorul de la Jandarmerie care îl însoțea, însă acesta a avut un comportament corespunzător și nu l-a agresat în niciun fel.

Un politist de la Sectia 5 Constanta a rupt in bataie un barbat, chiar in sediul sectiei

Rupt în bătaie cu bastonul

În continuare, a fost încătușat și introdus în autospeciala de poliție împreună cu nepotul său, după care au fost conduși la sediul Secției 5 Poliție.  Astfel, după ce au ajuns la sediu, a fost plasat împreună cu nepotul său într-o încăpere situată la etajul I al clădirii. Cu excepția ofițerului de serviciu care se afla la intrarea în instituție, nu a mai văzut în unitatea poliției niciun lucrător, în contextul în care era o oră târzie. În continuare, Valentin Șerban Adelin l-a scos pe holul de la etajul I, se arată în rechizitoriu, după care l-a lovit în mod repetat cu pumnii și picioarele, respectiv cu un baston pe care îl avea asupra sa, în diverse zone ale corpului, cu preponderență în zona toracelui. Polițistul l-a trântit la sol, iar în urma unei lovituri pe care acesta i-a aplicat-o cu piciorul, a resimțit o durere puternică în zona coastelor, realizând chiar la acel moment că probabil a suferit o fractură. Reclamantul a menționat că pe parcursul întregii agresiuni a fost încătușat cu mâinile la spate (așa cum fusese imobilizat la momentul la care a fost preluat din stradă), astfel că nu s-a putut apăra în niciun fel.

Procurorii au finalizat ancheta, iar polițistul a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă.

Vom reveni!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dezbrăcat de haina statului si pus sa plătească cheltuieli sa l usture buzunarul.Un exemplu și pentru alții care fac ca el.
1
0

REPLICA


LOTO

6/49
3417262547
5/49
153224403139
joker
22178279