REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un polițist local a fost călcat de șoferul drogat pe care tocmai îl amenda

Un polițist local a fost călcat de șoferul drogat pe care tocmai îl amenda

Georgiana BOGLEA 6 iulie 2024 | 19:45 1302

Momente halucinante, în plin centrul Timișoarei. Un polițist local a fost călcat de șoferul pe care tocmai îl amenda, pentru că l-a găsit drogat la volan.

Un politist local a fost calcat de soferul drogat pe care tocmai il amenda

Incidentul s-a petrecut astăzi, când polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră, aflați în serviciu în zona centrală a orașului, au observat un autoturism cu numere de Timiș staționat pe locurile special destinate persoanelor cu dizabilități din Piața Țepeș Vodă. S-au deplasat la autovehicul, l-au legitimat pe conducătorul auto aflat în autoturism, i-au adus la cunoștință legislația încălcată, moment în care acesta i-a amenințat pe polițiștii locali, spunându-i unuia dintre aceștia ”îți doresc tot ce e mai rău în lumea asta, îți țin minte fața” și provocându-l la bătaie.

Ulterior, polițiștii locali i-au comunicat bărbatului de 26 de ani, din Timișoara, ca îi va fi trimis procesul verbal la domiciliu, moment în care s-au îndreptat către autovehiculul de serviciu, aflat pe strada Palanca.

În acel moment bărbatul a făcut mai multe manevre cu mașina, lovindu-l pe unul din polițiștii locali, după care a încercat să fugă, dar celălalt a folosit spray-ul din dotare.

Bărbatul s-a dat jos din mașină, luând-o la fugă, iar polițiștii locali au pornit în urmărirea lui, fiind ulterior imobilizat și cu ajutorul unei echipe de televiziune care se afla in zonă.

Șoferul violent a fost predat polițiștilor de la Secția 1 fiind prezentat procurorului pentru continuarea cercetărilor. În urma testelor efectuate de polițiști, aceasta a ieșit pozitiv la canabis. Polițistul local a fost transportat la Spitalul Municipal pentru investigații fiind lovit la o mână, conform realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De la locală Cernavoda spune că nu poate scăpa de jegosul de Juganaru care pute a k*t cel mai p***t dintre gardieni după pampalaul de Vilau și rommul pocait de Dospinescu ....
3
0
Cea mai deficitara investitie pe care o poata face o primarie. Sa bage bani in Politia Locala.Mai bine desfiintati serviciul politie locala,plin de trantori umflati!Noi la locala Cernavoda stam mai retrasi cand suntem de serviciu,urmarim promotiile la supermarketurile din oras,stam acasa la tura de noapte si in Weekend dupa amiaza cand nu avem sefi la munca,plimbam neamurile cu Dusterul de serviciu,trai pe vatrai,galbeni de grasi,marea majoritate 120kg plus! Eu(Comandasu) ca sa-mi pastrez postul sifonez colegii la sefi,un fel de pupincurist! Folosesc Dusterul(masina politiei locale) in interes personal cand sunt de tura(am limba ascutita),plimb copii,nevasta mama,sora,frate,trai la locala Cernavoda!Mai nou,fur curent de la primaria Cernavoda! Incarc masina electria personala de la priza politiei locale Cernavoda!
6
4

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510