REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
16.7° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

Un POLIȚIST LOCAL, acuzat că a BRUSCAT un AGENT de PAZĂ!

Un POLIȚIST LOCAL, acuzat că a BRUSCAT un AGENT de PAZĂ!

Replica API 13 decembrie 2021 | 09:42 8165

Acuzațiile nu mai contenesc să apară la adresa polițistului local din Cernavodă, Marian Vilău. Bărbatul, cunoscut datorită atitudinii superioare pe care o afișează cu mai toți cei cu care se intersectează a ieșit, din nou, în evidență. De curând, polițistul local este acuzat că a îmbrâncit și amenințat un agent de securitate ce are atribuții pe Cernavodă, acesta fiind din Medgidia. Faptele relatate chiar de victimă le puteți citi în rândurile de mai jos.

În anul 2016, reporterii Replica de Constanța vă prezentau un eveniment în care un bărbat era lovit și umilit de agentul Marian Vilău chiar în sediul Poliției Locale. În 2017, agentul a ieșit din nou în evidență, când pălmuia un alt „infractor” din Cernavodă. Tot în 2017, în luna martie, concubina lui Vilău, angajată la dispeceratul Poliției Locale, a fost agresată de bărbat chiar în timpul serviciului.

Marian Vilău

Ar fi umilit și amenințat un agent de securitate

La acel moment au tot apărut zvonuri ba că agentul Vilău este consumator de băuturi alcoolice, ba că e un om violent, ba că ar fi protejat de cineva sus-pus și că nu ar fi la prima abatere. Se pare însă că anii au trecut dar agentul nu și-a schimbat năravurile. Vineri, 10 decembrie, victimă a violenței și aroganței polițistului a fost un agent de securitate, ce deține funcția de inspector, din Medgidia, detașat în Cernavodă, ce a fost îmbrâncit de Vilău pe motivul măștii de protecție, după cum chiar bărbatul ne-a declarat.

„Polițistul local din Cernavodă, Vilău, m-a agresat verbal și fizic într-un magazin din Cernavodă. Știu, este greșeala mea că am omis să îmi pun masca când am intrat în magazin pentru că, de obicei, sunt foarte regulamentar și strict cu acest lucru. Mi-am luat o cafea de la tonomat și imediat a intrat și agentul Vilă care m-a luat imediat, arogant, „tinere pune-ți masca”. Am scos imediat masca și mi-am pus-o, cerându-mi scuze că am greșit. Am dat să ies afară și el s-a opus, mi-a blocat trecerea. Atunci i-am cerut să se prezinte. Și-a apucat ecusonul și îmi spune „Vilău, mă, Vilău”. Atunci i-am cerut o legitimație și el a răbufnit. Mi-a cerut documentele și pentru că nu aveam buletinul la mine i-am arătat ecusonul unde am mai toate datele.

Între timp el a bătut în geam ca să vină alți doi agenți de afară. Atunci am sunat și la 112 pentru că începuse să mă împingă în fundul magazinului. Nu am reacționat în niciun fel pentru că nu voiam să îmi trag firma în jos.

La 112 mi-au spus că trebuie să mă subordonez legii. Eu m-am conformat. Am dat să ies, m-a obstrucționat iar și mi-a vărsat cafeaua pe uniformă. Unul dintre cei strigă: „adu mă cătușele”. Le-am cerut să mă amendeze pe nepurtarea măștii, și să îmi dea voie să plec dar mi-a spus „dute-n m***** mă-tii”. Am ieșit afară într-un final, am dat să mă urc în mașină și a început să tragă de mine să nu plec. Când am plecat au spus „lasă mă că avem noi grijă de el”. Am sunat la secretariat la ei și mi-a spus „urât, urât s-a întâmplat” dar că nu mă pot ajuta. Îi voi face plângere pentru că așa ceva nu este permis”, ne-a declarat Mihai Bazarcă, agent de securitate.

Magazinul din Cernavodă unde s-a petrecut incidentul

Citește și:

Un POLIŢIST şi-a agresat CONCUBINA şi a pălmuit un… alt „infractor”! VEZI VIDEO

Acuzaţii GRAVE la adresa unui poliţist local din Cernavodă: „A lovit un om în sediul instituţiei” - VIDEO

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bine ma bosule
0
0
Si hartuiesc zilnic vreo 4 femei ca mintea mea e presata de grasime si nu pot judeca limpede.
1
0
Ce bine suge comandasu. Nu e scump.
1
0
Noua ne-a facut Primaria ap de doua ori ,cum sa ne faca cineva ceva ,facem ce vrem noi .
2
0
A fost unul singur care ma mai tinea in frau dar, am vb cu Mariana si a scapat de el.
10
0
Tura mea percepe intr-e 100 -400 euro daca nu gasim pers carantinata la domiciliu ...
2
1
Eu il tin in brate pe Vilau......ma are la mana cu multe chestii...
4
0
bai bzarca, te-ai gandit si tu ca esti mai presus de lege si te-a pus la punct gardianul public. Vai steaua ta, lache flausat :
1
0
Eu il accept de ginere pe Pismis ,daca Vera la vrut.......
5
1
Vilau ,Daineanu subsemnatul ,suntem gay
11
0
Eu cand sunt de serviciu, cu CT 99 PCV fac cumparaturi la Penny,plimb neamurile,mai urmeaza sa fac taxi,doar este sat fara stapani la locala Cernavoda!
11
2
Vilau nu stie tabla inmultirii...fac pariu
7
0
Nu mai suge sub anonimat.
5
0
Stiu si eu de relatia dintr-e Pismis si Vera ..........stie toata pol loc .
5
1
Si eu te iubesc dragostea mea ,Pismis Nicusor ,abia astept sa te desparti sa te muti la mine ....
4
2
Eu o iubesc mai mult pe Veronica decat pe Cristina
4
0
Cand desfiintati mizeria asta de,, Gardieni Publuci,, infiintata de dobitocul Emil Constantinescu. Platim taxe pt incompetenta acestor analfabeti.
11
0
Pai politisti locali sunt fosti gardieni publici,adica politist local sau agent de paza tot una este,deci locali ar trebui sa aiba aceleasi salarii ca si agenti de paza.
23
0
e simplu, trebuie dat afara disciplinar
18
0
de parca n-am sti ce studii au militienii ! Este scula frate , daca nu-i raspunzi la intrebare ori sa te adresezi ca unui comandant superior ai belit-o sa ma ierti cu militieni astia la cata scoala au !
12
0
ce fatza de femeie are asta zici ca e din total recall
11
0
pana sa-i stric si casa ratatului de olteanu acest betivan de vilau i-mi dadea limbi in nestire ......
16
0
De ce nu scrieti ca fosta mea concubina Ion Veronica face sex la munca cu Pismis ?
9
4
de cate ori doresc sa fac comentarii despre primaria Cernavoda...sunt criptat de ce ???vedeti..asta-i militianul VILAU MARIAN..el este omul stimat,iubit.respectat si apreciat de dl..primar...asta-i primaria Cernavoda...
23
2
S-au luptat intre ei stapani barierelor...
7
3
patiseriile,spalatoriile si shaormeriile au rasarit precum ciupercile.Totul doar de fatada ca in spatele acestor mici afaceri sau spalari de bani stau rechinii Piron,Lefterica,Bosoi,Iarnutac persoane respectabile ale urbei.Pe muncitorii cinstiti ai orasului care pleca din zori si se intorc noaptea tarziu de la munca nu ii mai cunoaste nimeni.Asta este democratia in orasul acvariilor.
19
4
Cu locala caca la oala
15
2
Ce pisda pensata..
14
5
asa sa intampla cand ciobanii sau vacarii sant angajati la politia locala , desfiintata politia locala
33
2

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303