REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un polițist local s-a urcat beat și drogat la volan și a provocat un accident în lanț

Un polițist local s-a urcat beat și drogat la volan și a provocat un accident în lanț

Mariana MURAT 23 noiembrie 2023 | 14:52 1681

Un poliţist local din comuna Dumbrăviţa de lângă Timişoara a fost prins băut şi drogat la volan, după ce a fost implicat într-un accident, joi, în faţa Spitalului de Boli Infecţioase din Timişoara.

Un politist local s-a urcat beat si drogat la volan si a provocat un accident in lant  Imagine ilustrativă

Potrivit IPJ Timiş, bărbatul de 53 de ani a condus un autoturism pe strada Gheorghe Adam spre strada Simion Bărnuţiu, iar la un moment dat a lovit un autoturism condus de o femeie de 48 de ani, care în urma impactului a ajuns pe sensul opus de mers lovind o maşină condusă de o femeie de 34 de ani. În urma impactului dintre autoturisme, au rezultat doar pagube materiale.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat faptul că bărbatul în vârstă de 53 de ani avea o alcoolemie de 1,29 mg/l alcool în aerul expirat. De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest şi au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive. Menţionăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice”, a transmis IPJ Timiş.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe. Surse judiciare au precizat că bărbatul este poliţist local din comuna Dumbrăviţa de lângă Timişoara, conform digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ne-ai rupt salamu cu Olteanu tau, cum apare o știre de locali imediat de el scrii, cred că te-a f#t#t și nu ți-a dat banii
0
0
Polițistul local Olteanu Valeriu numai este de ceva timp la Politia locala, ca tot spui mereu de el. Sper ca ești mai bine acum ca știi asta.
1
0
Sunt politisti locali care au parasit sistemul, pentru ca au ajuns la concluzia ca nu sunt compatibili cu acesta, este foarte bine. Nu este bine cand alti poltisti locali care nu sunt compatibili cu sistemul se incapataneaza sa ramana in randurile Politiei Locale, aplicand legile si horararile eronat, dupa bunul lor plac. Este si cazul politistului local OLTEANU VALERIU un simplu aventurier in Politia Locala, care imparte amenzi fara numar cetatenilor pentru iarba, dar nu ia nicio masura impotriva molozului depozitat pe terenurile primariei de catre regii sau firme private. Rusine sa iti fie OLTEANU VALERIU ! Ar fi corect sa parasesti Politia Locala in cel mai scurt timp.
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510