REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.9° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.9° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Un preot din Cluj: "Episcopul Tomisului se încalță de la Prada". Video

Un preot din Cluj: "Episcopul Tomisului se încalță de la Prada". Video

Replica API 16 februarie 2022 | 00:22 13195

Preotul clujean Dinu Criste a adus critici dure la adresa arhiepiscopului Tomisului, ÎPS Teodosie, pe care îl acuză că a făcut mereu opinie discordantă cu Patriarhia, fără ca oficial, sau măcar off the record, cineva să-l pună la punct în numele “ascultării” față de ierarhia superioară.

Preotul Dinu Criste, ÎPS Teodosie, sursa foto: Colaj Antena 3/ Hepta

Preotul clujean Dinu Criste a explicat de ce comportamentul arhiepiscopului Tomisului din ultima perioadă produce consecințe nefavorabile, mai ales asupra credibilității în fețele bisericești.

În acest context, preotul clujean supune analizei câteva detalii din ultimele apariții ale lui ÎPS Teodosie care au creat controverse în spaţiul public, scrie antena3.ro.

„Teodosie se încalță de la Prada. Dacă ești un simplu preot și nu ai “spate” “tot ce vorbești sau faci poate fi folosit împotriva ta” cum zice statul american prin gura polițistului atunci când îi pune cătușele unui presupus infractor.

Ești dus în fața unui tribunal bisericesc și, după caz, executat sau grațiat (rareori).

"Dacă ești Teodosie de la Tomis poți spune și poți face orice fără să dai cuiva socoteală"

Dar dacă ești Teodosie de la Tomis poți spune și poți face orice fără să dai cuiva socoteală.

Nu de 3 zile încoace ci de ani de zile încoace gura nu-i mai tace și nimic nu-i place, mai ales faptul că Patriarhia nu ridică, de dragul său, Arhiepiscopia la rang de mitropolie.

“Episcop-jucător”, Teodosie a făcut opinie discordantă mai mereu cu Patriarhia fără ca oficial, sau măcar off the record, cineva să-l pună la punct în numele “ascultării” față de ierarhia superioară.

"Episcopul Tomisului a devenit primul episcop român ortodox de cancan"

Nu știu cine îi face branding-ul personal, dar cineva l-a învățat greșit că e important sa se vorbească cât mai mult despre tine, nu contează dacă de bine sau de rău.

Consecințele? Episcopul Tomisului a devenit primul episcop român ortodox de cancan. A intrat în lista scurtă a personajelor preferate de presa de scandal (...), spune preotul clujean făcând aluzie la declarațiile lui ÎPS Teodosie privire la drepturile femeii în biserică.

„Dacă diavolul se îmbracă de la Prada, Teodosie se încalță de la Prada"

Interesant e iarăși cum un organ de presă bisericească cum e Radio Dobrogea a devenit furnizor de subiecte pentru presa de scandal.

Dacă diavolul se îmbracă de la Prada, potrivit Iuliei Badiu, Teodosie se încalță de la Prada. Și despre Papa se spunea că poartă papuci roșii de la același brand, dar presa semi-oficială a negat asta.

Nu știu dacă Teodosie se-ncalță de la Prada, dacă da, să ne spună, mai important e încotro îl duc pașii pe Înaltul prelat", spune preotul clujean Dinu Criste pe pagina sa de socializare care critică mai multe demersuri ale ierarhului tomitan pe care le-a apreciat ca fiind de neînțeles.

„Ce calcule face arhiepiscopul, nu știu. Cine îl sfătuiește,nu știu, bănuiesc doar. Un lucru e clar și se vede din spațiu: Teodosie vorbește și face ce poftește pentru că “alții” nu-și permit să-i spună să tacă", a conchis preotul clujean Dinu Criste.

Cine este preotul Dinu Criste

Dinu Criste este preot, jurnalist, dar și politician. De ceva timp s-a decis să aducă fericirea și în lucrurile pământești. Mai exact, preotul a devenit şi antreprenor fiind primul producător al ciocolatei "Doamne-ajută" care are şi variante de lux sau premium cu canabis.

Acest demers, spune parohul, are ca scop să aducă zâmbete pe chipul românilor.

"Faptul că am denumit ciocolata canabis milk sau canabis dark este un omagiu adus limbii latine. Suntem un popor latin.

I-am spus mitropolitului că este denumirea latină, că este vorba despre sămânța de cânepă care se comercializează pe piaţa din România şi peste tot în lume. Este o proteină de mare excepţie senzațională.

Vă îndemn să o consumați cu inteligența în fiecare zi. Nu vă dă niciun fel de fugă de idei. Este un aport cât se poate de fericit", a spus preotul Dinu Criste în emisiunea De-a Viaţa ascunselea de la Antena 3.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ips TEO se imnraca de la PRADA pai dak praduieste tot normal
0
0
Cunosc om care a lucrat la firma acestui Teodosie care spala decedati in cael garaj.Ce povestea este execrabil,si astazi are de luat bani de la acesta.Omul este avar dupa arginti 1 sicriu un leu.Ii revoltator.
1
0
I SI PERMITE POATE DACA FACE UN COPIRSEU CU 1LEU.DACA SPALA LA GARAJ.DACA VINDE LUCRURI BISERICESTI FAR NUMAR.DACA SE INCADREAZA IN NORMA DE LUMINARI.DACA ARE LUCRATORI FAR DE MINTE LA SC UL SAU FUNERAR UNDE PROSPERA PE BAZA MULTOR INOCENTI.DE AICI PAPUCI PRADA.OMITE NU ARE DECIT O VIATA K NOI TOTI.
2
0
Replica sa macacpavoi
2
0
Un mascarici da in gat alt mascarici ca e mascarici. Moaaa ... nici nu imi imaginam. Unul ii da cu maria, altul cu mesia. Rock Stars.
0
2
Imi doresc cu ardoare sa i-o molfai IPS sale. Ma roade ca nu ma baga in seama.
5
2
imi place la popou. Tanasescu stie !
10
4
Siktir gheot-ciule
5
2
Voi astia de prin zona va place la glezna lui teodosica travestitul , altii de prin alte zone de altfel civilizate n au atractii homosexuale cu ciprian hahahah. Daca asta trage oe nas voi trageti pe gurita ca vi o baga teodosica asa de la barbat la barbat! Mars la cotet poponari libidinosi!!
15
8
Cine e amaritul asta care nu se ridica nici macar pina la glezna lui Teodosie. Cred ca i se trage de la ciocolata aia.
12
33
de la botezatu...
11
3
ca spagoveanu este homosexual, si soferul lui este cel care-i aranjeaza partidele de sex
16
7
Hai sictir, de primitivul dracului!
9
15
S au gasit astia 2, incredibil..
8
4
ce individ e spagoveanu mwistu.
19
11
am ajuns bine preot sa vanda ciocolata cu drog si pe urma se mira lumea ca ne pierdem increderea in preoti
27
7
De cand preotii sunt politicieni ,si antreppreniri...
35
7
Cine plmea este acest papagal?.Mars la cacat fraiere coclit.
10
35

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303