REPLICA ONLINE CONSTANTA

27° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
27° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Un profesor de religie de la Liceul Tomis predă cu dracul în gură și cu crucea la catedră! Video

Un profesor de religie de la Liceul Tomis predă cu dracul în gură și cu crucea la catedră! Video

Replica API 8 martie 2022 | 00:56 8496

Un profesor de religie de la Liceului Tomis nr. 4 din Constanța a răbufnit în fața elevilor, după ce câțiva dintre aceștia au îndrăznit să mănânce în timpul orelor de curs. Nervii întinși la maxim l-au făcut pe dascăl să amenințe minorii. Ca încheiere a întregii scene de mustrare, dascălul a asociat ”Sfânta Cruce” cu diavolul. Exemplul dat de acesta i-a șocat pe liceeni.

Un profesor de religie de la Liceul Tomis nr. 4 a fost surprins în timp ce țipa cât îl țineau plămânii la elevii unei clase de a X- a. Dascălul, enervat la culme că elevii mănâncă în timpul orei de curs, a răbufnit.

Gestul necontrolat al profesorului nu a fost deloc în contextul materiei pe care acesta o predă la Liceul Tomis nr. 4.

Pe lângă tonul ridicat al vocii, dascălul a ținut să amenințe elevii, cum că el personal se va ocupa ca jumătate de clasă să nu promoveze anul școlar.

Trebuie totuși să mătur toată clasa a X-a? O să vă fac referat de exmatriculare. Dacă nu curăț eu și clasa a X- a de jumătate din voi, să nu-mi spuneți mie pe nume”, a amenințat profesorul.

Dascălul i-a bulversat pe copiii, asociind ”Sfânta Cruce” cu denumirea ”Duhului rău”, ca o încheiere a întregii scene de mustrare, pe care a desfășurat-o în fața liceenilor.

Opt persoane de aici, mă jur pe Sfânta Cruce, luni începe Postul Cel Mare, al dracu să fiu dacă nu vă fac rapoarte de exmatriculare și vă dau afară din școală”, a spus dascălul.

Prin urmare, putem spune că profesorul... și-a vărsat dracii pe elevi. E bine, așa se leapădă și el de satana...

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dincolo de iesirea necontrolata a cadrului didactic: De ce mananca elevii in ora? Nu au pauza? Acesta este respectul fata de ceilalti colegi de clasa si de cadrul didactic pe care l-au invatat unde? Acasa?
0
2
Domn profesor, du te acasa tati si pune mana pe andrele.
1
0
Pe vtemea lui Ceausesci liceul Tomis era un liceu de .....Asa elevi ,asa profesori .
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768