REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.3° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
31.3° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Un profesor din Constanța, arestat preventiv pentru corupere sexuală a minorilor

Un profesor din Constanța, arestat preventiv pentru corupere sexuală a minorilor

Replica API 13 aprilie 2022 | 09:49 7553

Incredibil! Un profesor de limba română, din cadrul Liceului Tehnologic din Dobromir, a fost arestat preventiv, pe 11 aprilie. Laurenţiu Alexandru Ciorogaru este acuzat de corupere sexuală a minorilor. Inițial, acest fusese pus sub control judiciar, însă procurorii au cerut arestul preventiv. Victimele sunt doi elevi de 13 ani și 14 ani, la data faptelor, iar primul incident de acest gen a avut loc la data de 11 februarie 2020, continuând până în februarie a.c.

Judecătoria Constanța a admis pe 11 aprilie, sesizarea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa şi a dispus înlocuirea măsurii controlului judiciar cu măsura arestului preventiv pe o perioadă de 30 de zile de la rămânerea definitivă a prezentei încheieri, faţă de inculpatul C.L.-A., (...) sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de: - corupere sexuală a minorilor, în formă continuată, prev. de art. 221 alin. 1 şi 2 lit. b Cp cu aplic. art. 35 alin. 1 Cp (persoană vătămată P.C., în vârstă de 13 ani la data comiterii primului act material- un număr nedeterminat de acte materiale, constând în atingerea persoanei vătămate pe fese, picioare, în zona inghinală din septembrie 2020 până în 11.02.2022) - corupere sexuală a minorilor, în formă continuată, prev. de art. 221 alin. 1 şi 2 ind. 1 lit. b Cp, cu aplic. art. 35 alin. 1 Cp (persoană vătămată M.T., în vârstă de 14 ani la data comiterii primului act material, un număr nedeterminat de acte materiale, constând în atingerea persoanei vătămate pe fese, picioare, în zona inghinală din septembrie 2020 până în 11.02.2022), toate cu aplic. art. 38 alin. 1 Cp. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului după rămânerea definitivă a prezentei încheieri.”, se arată în minuta instanței.

Liceul din Dobromir

Decizia nu este definitivă, putând fi contestată.

Laurenţiu Ciorogaru a fost și directorul Liceului Tehnologic Concord din Constanţa.

Vom reveni!

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai genii ies de la CONCORD....dar tabularasa
0
0
Ce scoala de ras in frunte cu un director de ras
2
0
aceasta directoare car umbla prin sat sa ia copii cu forta
0
0
Invatatorul Ivana Ionut Leontin, fost viceprimar, le mai vorbeste porcos copiilor si colegelor de breasla?
1
0
Pai daca un elev zice ca prof.a facut ceva..te aresteaza..nu trebuie sa existe dovezi?..esti arestat ca elevului nu i place materia sau de tine....povesti...sunt dovezi de necontestat
1
0
Trebuie sa fie o facatura , copiii sunt usor de influientat in a spune lucruri si fapte neadevarate.
0
0
La cat de roz e vopsit acest "lacas " de invatare, ai impresia ca sunt doar PO.PONARI inauntru !!!
0
0
foarte multe nereguli la acest liceu condus de doamna Fratila, care pare a fi incopetenta in conducerea unei institutii de invatamant. Doamna pare sa aiba multe bube in cap, pacat ca face asemena mizerii cu oamenii care au ajutat-o, pacat ca are in jurul ei oameni de teapa dansei. Cand spui profesor te gandesti ca este un om cu cap, cu scoala, citit si titrat, si ai asteptari , pentru ca ei sunt cei care ne indruma copii in viata si le ofera o educatie. Vazand un comentariu mai jos ce face dansa cu elevii ce pot spune decat sa ii fie rusine!
0
0
Dna Directoare sa spuna cum scoate elevii din timpul orei ca sa ii convinga sa dea marturii mincinoase impotriva domnului profesor!
0
0
Tot asteptam demisia de onoare a lui Sorinel si a lui Lory! Daca doi elevi se bat intr-o scoala, este demis directorul, daca se strang bani intr-un liceu, este demis directorul!
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768