REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Un proxenet din Techirghiol a devastat un bar, apoi a mimat un act sexual în mijlocul orașului

Un proxenet din Techirghiol a devastat un bar, apoi a mimat un act sexual în mijlocul orașului

Virgil STOIAN 13 august 2023 | 00:00 3258

Drăghici Antonel Răzvan e cunoscut ca un cal breaz în Techirghiol, fiind pe rând proxenet, traficant de droguri, bătăuș și lista ar putea continua. De această dată, bărbatul a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj,  distrugere, tulburarea liniştii şi ordinii publice, ameninţare, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și ultraj contra bunelor moravuri. Urmează a se stabili primul termen de judecată.

Un proxenet din Techirghiol a devastat un bar, apoi a mimat un act sexual in mijlocul orasului
S-a reţinut în actul de sesizare a instanţei că, în seara de 05.03.2023, în jurul orelor 22:00, Drăghici Antonel Răzvan a ameninţat cu un topor o persoană, după care a pătruns în incinta sălii de jocuri Fair Play din oraşul Techirghiol unde a provocat distrugeri blatului barului prin folosirea aceluiaşi topor. În continuare, a ieșit din sala de jocuri şi s-a deplasat pe bd. Republicii din localitate unde s-a dezbrăcat, şi-a expus organul genital şi a mimat un act sexual. La faţa locului au intervenit organele de poliţie, ocazie cu care l-a ameninţat cu moartea şi cu acte de violenţă pe un poliţist aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu.

Un proxenet din Techirghiol a devastat un bar, apoi a mimat un act sexual in mijlocul orasului


Reglări de conturi, droguri și minore bătute și obligate să se prostitueze

Reamintim că, în cursul anului 2019, inculpatul Drăghici Antonel Răzvan, în vârstă de 29 de ani, a recrutat, determinat și exploatat sexual o minoră, în vârstă de 16 ani, pe raza județelor Sibiu și Constanța, în vederea obținerii de foloase materiale. Minora a fost transportată la domiciliul acestuia, în municipiul Sibiu, unde a fost determinată să practice prostituția timp de aproximativ 2 săptămâni, în folosul inculpatului. Ulterior, victima minoră a fost transportată și adăpostită într-un apartament închiriat din municipiul Constanța, unde a continuat să practice prostituția. După o săptămână, nemulțumit de încasări Drăghici Antonel Răzvan i-a propus victimei să revină în municipiul Sibiu, iar la refuzul acesteia, inculpatul a recurs la agresiuni fizice, provocându-i leziuni ce au necesitat 6-7 zile de îngrijiri medicale. În vederea exploatării sexuale a victimei minore, inculpatul a publicat mai multe anunțuri pe diferite site-uri de profil. La data de 11.09.2019, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanța împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au efectuat un număr de 4 percheziții domiciliare pe raza județului Constanța (3 în localitatea Techirghiol și una în orașul Eforie), cu ocazia cărora la locuințele inculpaților au fost identificate și ridicate 276 de comprimate ecstasy, 565 grame de cannabis, 35 de plicuri conținând substanțe cu efect psihoactiv, 8 telefoane mobile și 7 cartele SIM, 2 grindere, 2 cântare electronice, suma de 2.300 lei, precum și documente cu valoare probatorie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa faca dosarul beton sa ia multi ani de puscarie bulangiul! Cacaciosi de origine!
4
0
Noaptea trecuta a fost dilaila la Vamă au venit taxiuri din toate partile pirați, bețivi nici un control al poliției încărcam sub nasul lor am facut 500 de euro le-am luat sângele la turiști Mangalia 120 lei Constanta 600 dakă sta kuminti si in seara asta fac mașina in 3 zile
4
4
DE UNDE VREI SA MAI IA SPAGA
4
4
În Eforie se vinde marfă de tras pe nas fără scrupule dar poliția pare ca doarme sau E frați cu vânzătorii de stupefiante....ALO Poliția Treziți-vă vă rugăm frumos,AUTOSESIZATIVĂ DACĂ DORIȚI....
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510